Δήμος Αναστασιάδης: Δείτε πώς φωτογραφήθηκε με τον γιο του (pics)

Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, Τζένη Θεωνά, απόλαυσαν έναν περίπατο με τον γιο τους και μοιράστηκαν μαζί μας υπέροχες φωτογραφίες.

Δήμος Αναστασιάδης: Δείτε πώς φωτογραφήθηκε με τον γιο του (pics)

Ο μικρός Αρίωνας γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2019 και πλέον έχει μεγαλώσει πολύ. Όπως όλα τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία διψά για νέες ανακαλύψεις και περιπέτειες για αυτό και πολύ συχνά οι διάσημοι γονείς του, ακόμα και εν μέσω καραντίνας, στέλνουν "6" στο 13033 και απολαμβάνουν μαζί του βόλτες εκτός σπιτιού.

Χθες, ο Δήμος Αναστασιάδης καιη Τζένη Θεωνά βγηκαν για ακόμη μία φορά βόλτα με τον γιο τους και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους απίθανες φωτογραφίες από τη εξόρμησή τους. Η ηθοποιός φωτογράφισε τον μικρό Αριώνα που έπαιζε με...λεμόνια, ενώ ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με τον γιο του που κάθεται στους ώμους του και το πολύ τρυφερό σχόλιο "Για πάντα μαζί."

dimos anastasiadis 5

Το ζευγάρι γενικά είναι πολύ ενεργό στα social media και συχνά μας δείχνει στιγμές από την οικογενειακή του καθημερινότητα. Σε αυτήν φυσικά πρωταγωνιστεί ο μικρούλης που όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα πιο αξιολάτρευτος.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την τελευταία εξόρμηση του ζευγαριού με τον γιο τους, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved