Θάνος Πετρέλης: Η κόρη του είχε γενέθλια - Θα πάθετε πλάκα με την τούρτα

Ο γνωστός τραγουδιστής ευχήθηκε με τον δικό του τρόπο στην κόρη του για τα γενέθλιά της.

Θάνος Πετρέλης: Η κόρη του είχε γενέθλια - Θα πάθετε πλάκα με την τούρτα

Ο Θάνος Πετρέλης είναι ένας περήφανος μπαμπάς τριών κοριτσιών.

Μάλιστα συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες του κι έτσι έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πόσο όμορφες είναι οι κόρες του. Κοινό χαρακτηριστικό και των τριών είναι τα υπέροχα μάτια τους, τα οποία είναι αδύνατον να μη τα προσέξεις.

Στις 5 Ιανουαρίου είχε γενέθλια η δεύτερη κόρη του, Σήλια η οποία έγινε 12 ετών. Ο μπαμπάς της λοιπόν της ευχήθηκε και δημόσια αναρτώντας φωτογραφία της εορτάζουσας αλλά και της εντυπωσιακής της τούρτας.


https://www.instagram.com/p/CJq-vTEliVl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χρόνια πολλά όμορφή μου πριγκίπισσα ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #celia #12yo #celiapetreli», ήταν η τρυφερή ευχή του Θάνου Πετρέλη και οι ευχές όπως τα likes ήταν χιλιάδες.

Ο τραγουδιστής έχει αδυναμία και στις τρεις κόρες του, την Αγάπη, τη Σήλια και τη Ζένια με την μικρή ενίοτε να συγκεντρώνει τα βλέμματα.Από τις αναρτήσεις του, συχνά και με την αγαπημένη του σύζυγο Σοφία Μοσχοπούλου, βλέπει κανείς πόσο όμορφη οικογένεια έχει δημιουργήσει.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Θάνος Πετρέλης ανήμερα των γενεθλίων της κόρης του καθώςκαι άλλες με σύσσωμη με την οικογένεια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved