Νικολέττα Ράλλη: Η συμβουλή που θα έδινε σε μια νέα εγκυμονούσα είναι αυτή

Τι θα συμβούλευε μια γυναίκα που είναι τώρα έγκυος.

Νικολέττα Ράλλη: Η συμβουλή που θα έδινε σε μια νέα εγκυμονούσα είναι αυτή

H Νικολέττα Ράλλη από την ημέρα που έγινε μαμά δεν σταματά να απαντά στις ερωτήσεις των followers της σχετικά με τη μητρότητα ( και όχι μόνο).

Σχεδόν κάθε εβδομάδα στα Q&A βομβαρδίζεται από απορίες γυναικών που έχουν ήδη μωρό ή πρόκειται να αποκτήσουν, ζητώντας τη γνώμη της παρουσιάστριας.Οι περισσότερες ερωτήσεις αφορούν σε θέματα διατροφής, διαχείρισης της καθημερινότητας ή της φροντίδας του μωρού, ενώ πολλές είναι αυτές που ζητούν να μάθουν τα tips ομορφιάς του γνωστού μοντέλου.

Μία από τις ερωτήσεις που της θέτουν ξανά και ξανά αφορά στα κιλά της εγκυμοσύνης. Η Νικολέττα Ράλλη ποτέ δεν έκρυψε τα κιλά που πήρε όταν ήταν έγκυος. Μάλιστα είχε απαντήσει και σε σχετική ερώτηση για το πώς κατάφερε να πάρει λίγα κιλά, λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι τα 28 κιλά, είναι λίγα κιλά».

ralli

Η παρουσιάστρια κατάφερε να χάσει τα 15 κιλά μέσα σε τρεις εβδομάδες χωρίς καμιά προσπάθεια και τα υπόλοιπα σταδιακά. Όσο για το ποια θα ήταν η νούμερο ένα συμβουλή σε μια νέα εγκυμονούσα, απάντησε: «Να μην πάρει πολλά κιλά! Στην αρχή ο γιατρός πάντα σου λέει ανάλογα με την υγεία σου και το αρχικό σου βάρος, πόσα κιλά θα ήταν καλό να πάρεις».

nikoletta ralli

Η ίδια πάντως είναι πιο λαμπερή από ποτέ και οι φωτογραφίες που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί το αποδεικνύουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved