Φαίη Μαυραγάνη: Η πρώτη οικογενειακή βόλτα για τη νέα χρονιά - Πού πήγε

Φωτογραφίες από την όμορφη βόλτα της δημοσίευσε η δημοσιογράφος.

Φαίη Μαυραγάνη: Η πρώτη οικογενειακή βόλτα για τη νέα χρονιά - Πού πήγε

Η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης ξέκλεψαν λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και έκαναν μια όμορφη βόλτα.

Όπως έγραψε η όμορφη δημοσιογράφος στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκείνη και ο σύζυγός της Νίκος Μάνεσης, πήγαν στην Ρεματιά, στο Πάρκο Βριλησσίων για να χαλαρώσουν από την πίεση της καθημερινότητας.

Ήταν άλλωστε μια καλή ευκαιρία αφού ο Νίκος Μάνεσης την περασμένη Κυριακή είχε το πρώτο ρεπό της χρονιάς. Απόλαυσαν λοιπόν τη βόλτα τους και κυρίως το περπάτημα αφού διένυσαν οκτώ χιλιόμετρα.

«Ο μπαμπάς μας ❤️ είχε το πρώτο ρεπό της χρονιάς και το γλεντήσαμε με Κυριακάτικη βόλτα.
Στο περίπτερο για τσάντα με εφημερίδες, αν και είπα τα πρωτοσέλιδα το πρωί στην εκπομπή ?οι μάσκες για λίγο κάτω, σπάσαμε το ημερήσιο οικογενειακό ρεκόρ με σχεδόν 8 χλμ και πάμε για άλλα.» σχολίασε η δημοσιογράφος δημσοιεύοντας τις παρακάτω φωτογραφίες.


https://www.instagram.com/p/CJneTUmFbV2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2004 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Λυδία και το Φώτη.Και οι δυο τους έχουν επιλέξει να μην εκτίθενται περαιτέρω στα φώτα της δημοσιότητας, όχι τουλάχιστον πέραν της δουλειάς τους. Γι΄αυτό και αποτελεί ευχάριστη έκπληξη όταν μαθαίνουμε κάτι περισσότερο για το ζευγάρι κυρίως μέσω αναρτήσεων της Φαίης Μαυραγάνη.Οπως για το ταλέντο που έχει η κόρη της στη ζωγραφική.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες με τα σκίτσα της κόρης της αλλά και με τον σύζυγό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved