Ελένη Χατζίδου: Ποιον ηθοποιό της θυμίζει η κόρη της (pics)

Δείτε τη χιουμοριστική ανάρτηση που έκανε.

Ελένη Χατζίδου: Ποιον ηθοποιό της θυμίζει η κόρη της (pics)

Η Ελένη Χατζίδου λατρεύει να μοιράζεται καθημερινές στιγμές με την κόρη της, Μελίτα. Ο ερχομός της μικρής άλλαξε τη ζωή της και νιώθει απέραντη ευτυχία και ευγνωμοσύνη γι’ αυτό.

Περνά πολύ χρόνο μαζί της και ενθουσιάζεται με κάθε τι καινούριο που μαθαίνει. Όπως τις προάλλες που έδειχνε στην ίδια και τον μπαμπά Ετεοκλή Παύλου, πόσο τους αγαπάει.

xatzidou 1

Όμως στη νέα της ανάρτηση, η όμορφη μαμά μοιράστηκε μια σκέψη της που αφορά στην ομοιότητα της κόρης της ( στη συγκεκριμένη πόζα) με γνωστό ηθοποιό. «Μόνο εμένα μου θυμίζει τον Στηβ Ντούζο;» αναρωτήθηκε με χιούμορ.

eleni xatzidou kori

Η νέα χρονιά και η ευχή της για τις γυναίκες που περιμένουν παιδί

Για τη νέα χρονιά η γνωστή τραγουδίστρια ευχήθηκε να μη μας πάρει τίποτα απ αυτά που έχουμε αλλά να μας επιτρέψει να κάνουμε και πάλι σχέδια και όνειρα καθώς «και να έχει όλος ο κόσμος υγεία! Να μπορούμε και πάλι να αγκαλιαστούμε,να πιαστούμε χέρι χέρι να χορέψουμε,να τραγουδήσουμε παρέα,να μη ζούμε με το φόβο και την αβεβαιότητα!Και μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχηθώ κάτι σε όλες τις γυναίκες:
Όσες περιμένετε παιδάκι να πάνε όλα τέλεια και όπως το φαντάζοσαστε και να έχετε δύναμη και κουράγιο❤️
Και όσες θελετε ένα παιδάκι,φέτος να το αποκτήσετε και να νιώσετε αυτό το υπέροχο θαύμα», όπως χαρακτηριστικά έγραψε σε ποστ της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που δημοσίευσε την περίοδο των γιορτών με την οικογένειά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved