Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η κόρη τους δείχνει πόσο τους αγαπάει

H μικρή κάθε μέρα μαθαίνει κάτι καινούριο και οι γονείς της ενθουσιάζονται.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η κόρη τους δείχνει πόσο τους αγαπάει

Η Ελένη Χατζίδου μοιράζεται πολλές καθημερινές της στιγμές στα social media. Σε πολλές από αυτές “πρωταγωνίστρια” είναι η κόρη της, Μελίτα. Ο ερχομός της μικρής άλλαξε τη ζωή της όπως και του συζύγου της, Ετεοκλή Παύλου και νιώθει απέραντη ευτυχία και ευγνωμοσύνη γι’ αυτό.

Φέτος οι γιορτές είναι ακόμα πιο ξεχωριστές καθώς η Μελίτα είναι πιο μεγάλη. «Πέρσι τέτοια εποχή το Μελιτακι μας ήταν μικρουλι κ δε μπορούσε να καταλάβει πολλά...Φέτος παρόλο που αυτά τα Χριστούγεννα δεν είναι όπως τα είχαμε φανταστεί,είμαστε πολύ πολύ χαρούμενοι γιατί έχουμε την υγεια μας κ έχουμε ο ενας τον άλλον,το τραπέζι μας γεμάτο και το Μελιτακι μας όταν βλέπει το χριστουγεννιάτικο δέντρο λέει «Ουαου»?Τι άλλο να ζητήσει κανεις;», είχε γράψει η όμορφη μαμά ανήμερα τα Χριστούγεννα.


https://www.instagram.com/p/CJN-y2fFeaS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γι΄αυτό και κάνει ότι μπορεί να απολαμβάνει την κάθε στιγμή με την οικογένειά της και κυρίως να μη χάνει στιγμές με την κόρη της.Η Μελίτα μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα και οι γονείς της ενθουσιάζονται. Τις περισσότερες δε φορές ανεβάζουν βίντεο ή φωτογραφίες με τα …επιτεύγματά της.

Το πιο πρόσφατο είναι αυτό που τους δείχνει πόσο τους αγαπά και τους δυο. Σηκώνει ψηλά τα χεράκια της για να δείξει ότι τους αγαπά τόοοοοοσο πολύ.

xatzidou

Δείτε κι άλλες όμορφες στιγμές της Μελίτας με τους γονείς της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved