Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με τις κόρες της στο Παρίσι - Δείτε φώτο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις αγαπημένες παρουσιάστριες του ελληνικού κοινού.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με τις κόρες της στο Παρίσι - Δείτε φώτο

Περισσότερο οι μαμάδες, ταυτίζονται μαζί της μιας και μιλάει πολύ συχνά για τις κόρες της, τον μοναχογιό της, την αδυναμία που τους έχει καθώς και την καθημερινότητά της μαζί τους.

Πολλές φορές έχει πει πως το πιο σημαντικό είναι να καταφέρνει πάντα, όσο έντονη και αν είναι η καθημερινότητά της, να περνάει χρόνο μαζί τους.

Ο τελευταίος χρόνος για εκείνη ήταν γεμάτος. Της χάρισε περισσότερες στιγμές με τα παιδιά της, δημιούργησε περισσότερο μαζί τους, μαγείρεψε, έπαιξε, αλλά της στέρησε κάτι που συνήθιζε να κάνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Μέσα στις γιορτές η Σταματίνα Τσιμτσιλή πάντα έβρισκε μια ευκαιρία για μια απόδραση στο εξωτερικό. Πριν μερικές ώρες θυμήθηκε πού βρισκόταν τέτοια εποχή και δημοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά λοιπόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε φωτογραφία από το Παρίσι που είχε πάει με τις κόρες της Νάγια και Μαίρη. Αυτή είναι η δεύτερη φωτογραφιά που βλέπουμε από αυτό το ταξίδι.

Η παρουσιάστρια του Happy Day μάλιστα συνόδευσε το εν λόγω στιγμιότυπο με ένα τρυφερό σχόλιο «Όμορφες αναμνήσεις...! #2018!» και συγκέντρωσε πολλά σχόλια και χιλιάδες likes.

stamatina parisi kores taxidi 2

Αυτό δεν είναι το μόνο ταξίδι που έχει κάνει με την οικογένειά της. Πάντα φρόντιζε στο παρελθόν να ξεφεύγει για λίγες μέρες, χωρίς μάλιστα να κάνει γνωστό το πού πάει και πότε. Πάντα δημοσίευε φωτογραφίες αφότου επέστρεφε, δείχνοντάς μας τις όμορφες αναμνήσεις της.

Σε μια από τις φωτογραφίες που την έδειχναν στο Παρίσι πριν δύο χρόνια σχολίαζε: "Σημασία δεν έχει πάντα ο προορισμός αλλά το ταξίδι και η παρέα που είναι δίπλα σου την κάθε στιγμή! ❤️#happymommy #lovemygirls".

stamatina parisi kores taxidi 1

Δείτε στην gallery που ακολουθεί φωτογραφίες που έχει μοιραστεί μαζί μας μέσω Instagram, από τα ταξίδια με τα παιδιά της και τον άνδρα της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved