Μαριέττα Χρουσαλά: Τι κάνει με τα παιδιά στο σπίτι τις μέρες των διακοπών

Πώς είναι μια καθημερινή της μέρα με τα παιδιά εν μέσω πανδημίας και χωρίς σχολείο.

Μαριέττα Χρουσαλά: Τι κάνει με τα παιδιά στο σπίτι τις μέρες των διακοπών

Η Μαριέττα Χρουσαλά παρότι είναι ενεργή στα social media προσπαθεί την προσωπική της ζωή να τη διαφυλάττει όσο μπορεί.

Δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της και όταν το κάνει, τα χαρακτηριστικά τους μετά βίας διακρίνονται (και αν). Κι ενώ στις φωτογραφίες είναι φειδωλή, σε πρόσφατο A&Q που έκανε, ήταν ιδιαίτερα ...ανοιχτή και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις που δέχτηκε σχετικά με τα παιδιά της, το σχολείο που πηγαίνουν, τα χόμπι και την καθημερινότητά τους.

Η όμορφη μαμά λοιπόν περιέγραψε πώς είναι μια απλή, καθημερινή μέρα σε περίοδο καραντίνας και χωρίς σχολείο.« Θα σου περιγράψω μια μέρα μέσα στην καραντίνα. Ξυπνάμε νωρίς το πρωί, τρώμε πρωινό , μετά παίζουμε με τα παιδάκια ότι μπορείς να φανταστείς από επιτραπέζια από το να φτιάξουμε τουβλάκια από το να κάνουμε μια βόλτα με τα ποδήλατα έξω στη γειτονιά με πατίνια θα φτιάξουμε κουλουράκια και τα λοιπά και τρώμε μεσημεριανό. Το μεσημέρι διαβάζουμε λιγάκι κάνουμε λίγη επανάληψούλα με τα δύο μεγαλύτερα γιατί το μικρούλι κοιμάται και το απόγευμα μια επανάληψη των πρωινών παιχνιδιών».

marietta

Η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα έχουν αποκτήσει τρία παιδιά την Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια, είναι αυτός που της μοιάζει περισσότερο στο χαρακτήρα.

Δείτε τι άλλο είπε η ευτυχισμένη μαμά για την οικογένειά της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved