Νικολέττα Ράλλη: Δεν φαντάζεστε πώς φωτογράφισε την κόρη της

Απίθανη η φωτογραφία της μπέμπας της Νικολέττας Ράλλη!

Νικολέττα Ράλλη: Δεν φαντάζεστε πώς φωτογράφισε την κόρη της

Τη Νικολέττα Ράλλη τη λατρεύουμε! Αυτό που λατρεύουμε ακόμη περισσότερο είναι οι αναρτήσεις της και τα φυσικά τα Q&A που κάνει με τις διαδικτυακές της φίλες!

Εκεί αποκαλύπτει πολλά πράγματα για την καθημερινότητά της, για τη μητρότητα, για τον εαυτό της, ενώ δίνει πολλές φορές συμβουλές σε μανούλες και όχι μόνο.

Μεταξύ των αναρτήσεων που κάνει είναι και εκείνες που φυσικά αναφέρονται στην κόρη της. Η ίδια αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες με το προσωπάκι της μικρής, όμως πριν μερικές ημέρες έκανε μια εξαίρεση και φωτογράφισε τη μπέμπα της σε μια υπέροχη, τρυφερή και άκρως χιουοριστική πόζα.

Η μικρή όπως θα δείτε βρίσκεται πίσω από το γυάλινο τζάμι της ντουζιέρας και κοιτάζει προς τον φακό ενώ το χεράκι της ακουμπά επάνω στο θολό από τους ατμούς, τζάμι.

"Τιτανικός», 29 Δεκεμβρίου 2020 #baby", σχολίασε η Νικολέττα Ράλλη και αμέσως τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή και όχι άδικα, όπως βλέπετε και εσείς.

nikolettaralli foto koris 1

Η μικρή είναι αξιολάτρευτη και έχει τεράστια εκφραστικά μάτια όπως η μαμά της.

Τι κάνουν κάποιες Κυριακές;

Cocooning!

"Είναι όμως και αυτές οι Κυριακές που θελουμε να είμαστε όλη μέρα στο κρεβάτι, για cocooning! Ανεβάζω το παραπάνω βιντέο, σε περίπτωση που δεν το ζείτε, να το ζήσουμε μαζί♥️ Καλημέρα!!!", έγραψε πριν μία εβδομάδα θέλοντας να μας δείξει πώς μοιάζει η "απόλυτη ευτυχία" για εκείνη.


https://www.instagram.com/p/CJA_n1nlgKB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι υπέροχες φωτογραφίες της μικρής της κόρης

Όπως είπαμε, αν και η Νικολέττα Ράλλη είναι αρκετά ενεργή στα social media, σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες της κορούλας. Η ίδια κάθε φορά έχει λόγο που θα κάνει μια ανάρτηση και επιλέγει πάντα να το κάνει με τον πιο όμορφο και διακριτικό τρόπο, χωρίς να προβάλει το πρόσωπο της μικρής στο Instagram.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις δικές μας αγαπημένες φωτογραφίες με την μικρούλα, έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved