Γιώργος Λύρας: Η απίθανη φώτο της κόρης του Ηλέκτρας

Δείτε πώς τη σχολίασε η Πέγκυ Ζήνα.

Γιώργος Λύρας: Η απίθανη φώτο της κόρης του Ηλέκτρας

Τα παιδιά βρίσκονται στο σπίτι περίπου δύο μήνες και περνούν το χρόνο τους στα τάμπλετ, τους υπολογιστές, την τηλεόραση και κάνουν και κάποιες μετακινήσεις 6, για να κάνουν ποδήλατο, για να τρέξουν ή για να περπατήσουν με τους γονείς τους.

Κάπως έτσι πέρασε και περνά τον χρόνο της, η Ηλέκτρα Λύρα. Η κόρη του Γιώργο Λύρα και της Πέγκυς Ζήνα.

Ο μπαμπάς Γιώργος αναρτά αρκετά συχνά φωτογραφίες και βίντεο με την λατρεμένη του κόρη και εμείς απλά δεν χορταίνουμε να βλέπουμε μέρα με τη μέρα, πόσο μεγαλώνει η Ηλέκτρα.

Αυτή τη φορά η Ηλέκτρα έκανε "κατάληψη" στο γραφείο του και εκείνος τη φωτογράφισε καθώς φαίνεται απορροφημένη στην οθόνη του υπολογιστή. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε, είτε παίζει κάποιο παιχνίδι, είτε απλά παρακολουθεί αυτά τα βίντεο tutorials που παρακολουθούν όλα τα παιδιά της ηλικίας της στο YouTube.

'"Αγάπη μου ομορφη???", σχολίασε ο περήφανος μπαμπάς και η μαμά , Πέγκυ Ζήνα, έσπευσε να σχολιάσει και εκείνη τη φωτογραφία γράφοντας: "Παει και το γραφειο καταληψη κι εκει??❤️".

giorgosliras ilektra lira fotografies 16

Όλες οι φωτογραφίες της Ηλέκτρας που δημοσίευσε ο Γιώργος Λύρας μέσα στο 2020

Οι αναρτήσεις του Γιώργου Λύρα, όπως αναφέραμε και πιο πάνω ήταν πολλές. Από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, από την 1η και τη 2η καραντίνα. Όλες υπέροχες, όλες μοναδικές και όλες δείχνουν πόσο υπέροχο πλάσμα έχει γίνει η Ηλέκτρα.

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved