Tο κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια

…και μητέρα δύο παιδιών. 

Tο κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία έδειχνε ενδιαφέρον για τη μουσική και το τραγούδι, γι' αυτό φοίτησε σε μουσικό γυμνάσιο και λύκειο.
Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, από όπου και αποφοίτησε τρία χρόνια μετά. Για να καλύπτει τα έξοδα της, εργάστηκε αρχικά σε μια τράπεζα και έπειτα ξεκίνησε να συμμετάσχει σε διαφημιστικά σποτ. Αργότερα, αφού είχε εγκατασταθεί στην Αθήνα, σπούδασε δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας.

Το 1998, σε ηλικία 18 ετών, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια, μέσα από την εκπομπή «C Throu» στον τηλεοπτικό σταθμό TV 100 στη Θεσσαλονίκη. Ακολούθησε η ψυχαγωγική εκπομπή «Lifestyle», τη σεζόν 2001-2002 στο ίδιο κανάλι, που παρουσίαζε μαζί με την Χριστίνα Κανατάκη. Έπειτα, δούλεψε για λίγο καιρό ως ραδιοφωνική παραγωγός σε εκπομπές του FM100 και του ANT1 97.5 FM και μετά εγκαταστάθηκε στην Αθήνα προκειμένου να ακολουθήσει μεγαλύτερη καριέρα στο χώρο του θεάματος.

Όπως γράφει το wikipedia.org το 2004 ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Τη σεζόν 2004-2005 πέρασε ξανά μπροστά από τις κάμερες ως συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασιάδη στη βραδινή σατιρική εκπομπή «Όλα 5» στον Alpha και το καλοκαίρι του 2005, πήρε μεταγραφή στο Mega Channel και την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το πρωί». Ακολούθησαν μεταγραφές και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς ενώ από τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι σήμερα παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Έλα Χαμογέλα!» στο Open.

Όπως καταλάβατε , το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι η Σίσσυ Χρηστίδου. Εκτός από επιτυχημένη παρουσιάστρια και you tuber είναι και μια ευτυχισμένη μαμά δύο αγοριών, του Φίλιππου και του Mike.


https://www.instagram.com/p/CGHVrVJAB5X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πολύ συχνά δημοσιεύσει φωτογραφίες μαζί τους και μερικές από τις πιο πρόσφατες μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved