Τζένη Θεωνά: Η νέα φώτο του γιου της με τον μπαμπά του είναι φανταστική

« Οι ασορτίδες» σχολίασε με χιούμορ η ηθοποιός στην ανάρτηση που έκανε.

Τζένη Θεωνά: Η νέα φώτο του γιου της με τον μπαμπά του είναι φανταστική

Η Τζένη Θεωνά δημοσιεύσει συχνά φωτογραφίες του γιου της Αρίωνα.Στις περισσότερες μας δείχνει τι κάνει ο μικρός όταν είναι σπίτι αλλά και πόσο του αρέσει όταν έχει την ευκαιρία, να παίζει στο πάρκο και την παιδική χαρά.

Η ηθοποιός, παρότι σε αυτό το lockdown δεν περνά πολλές ώρες μαζί του καθώς έχει γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ « Τα καλύτερά μας χρόνια» στην οποία συμμετέχει, όταν επιστρέφει προσπαθεί να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο.

Τα παιχνίδια και οι βόλτες είναι στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Ο Αρίωνας, που τον προσεχή Απρίλη θα γίνει δύο ετών, είναι στην ηλικία που μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα και εντυπωσιάζεται με κάθε τι καινούριο.

Από τις αναρτήσεις πάντως της ηθοποιού φαίνεται η αδυναμία που έχει στα ζώα αλλά και στο παιχνίδι με τα χώματα.


https://www.instagram.com/p/CEOW1-OMXXY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γι’αυτό και η Τζένη Θεωνά αλλά και ο Δήμος Αναστασιάδης τον πηγαίνουν όσο πιο συχνά μπορούν σε κοντινά πάρκα να παίξει με την ψυχή του.Σε μια από τις αυτές τις …εξόδους η όμορφη μαμά απαθανάτισε τον μπαμπά με τον γιο να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι . Φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το ντύσιμο και των δυο τους που είναι στις ίδιες αποχρώσεις.

theona

Δείτε κι άλλες πρόσφατες φωτογραφίες του μικρού Αρίωνα στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved