Πασίγνωστη Ελληνίδα ποζάρει με τον νεογέννητο γιο της (pics)

Μία απίθανη φωτογραφία είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πασίγνωστη Ελληνίδα ποζάρει με τον νεογέννητο γιο της (pics)

Η όμορφη Ελληνίδα δημοσίευσε μία φωτογραφία από το παρελθόν, δείχνοντάς μας την ίδια και τον νεογέννητο γιο της. Φωτογραφία που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Αν και τα τελευταία χρόνια βλέπουμε αρκετές φωτογραφίες των γιων της στο Instagram, τα πρώτα χρόνια της μητρότητας, ήταν αρκετά φειδωλή και δεν βλέπαμε συχνά φωτογραφίες του γιου της. Αυτός είναι και ο λόγος που εκπλαγήκαμε ευχάριστα όταν είδαμε τον Νίκο της μωρό.

Στην φωτογραφία που ανάρτησε σε Insta story σχολίασε: "Εγώ και ο Νίκος μου...".

sofia karvela me gio niko

Όπως βλέπετε και εσείς ο μεγάλος γιος της Σοφίας Καρβέλα, στη φωτογραφία είναι αρκετά μικροσκοπικός και γλυκούλης! Όπως είναι όλα τα μωρά άλλωστε τις πρώτες ώρες και μέρες της ζωής τους.

Από τότε βέβαια τα χρόνια έχουν περάσει και ο Νίκος έχει μεγαλώσει. Μάλιστα έχει γίνει και μεγάλος αδερφός αφού εδώ και περίπου 4,5 χρόνια του κάνει παρέα ο Νέστορας.

Τα δύο αδέρφια μάλιστα μοιάζουν πολύ, ενώ όσο μεγαλώνουν δεν σταματούν και οι αναρτήσεις της μαμάς Σοφίας, που όλο περηφάνια μας δείχνει τα αγόρια της μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που αναρτά καθημερινά στα social media.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο με τον Νίκο και τον Νέστορα, γίνονται ανάρπαστες και όχι άδικα. Τα αγόρια έχουν το δικό τους στιλ, τη δική τους προσωπικότητα, διασκεδάζουν και κάνουν τα πάντα για να περνούν καλά, χωρίς να χάνουν την αθωότητα της ηλικίας τους.


https://www.instagram.com/p/CJMneQ_BxmO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία από τις μεγάλες αδυναμίες των παιδιών είναι η γιαγιά Άννα Βίσση. Την αγαπούν και λατρεύουν να περνούν χρόνο μαζί της.

Μετά την τελευταία τους επίσκεψη στην Ελλάδα και με τα μέτρα για τον κορονοϊό, έχουν τη δυνατότητα να τη βλέπουν μόνο μέσα από τις συσκευές κάτι που στενοχωρεί όχι μόνο τα ίδια αλλά και την ίδια την Άννα Βίσση, που το ανέφερε live στο Just The 2 Of Us όπου τραγούδησε και ξεσήκωσε τα πλήθη.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές φωτογραφίες του Νίκου και του Νέστορα, έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η Σοφία Καρβέλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved