Σταματίνα Τσιμτσιλή: H βόλτα με τον γιο της στο βουνό έκρυβε εκπλήξεις

Τι πιστεύετε ότι βρήκαν;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: H βόλτα με τον γιο της στο βουνό έκρυβε εκπλήξεις

Με την οικογένειά της πέρασε τα Χριστούγεννα η Σταματίνα Τσιτμτσιλή.

Μάλιστα φέτος για πρώτη φορά, έψησε γεμιστή γαλοπούλα για το γιορτινό τραπέζι, και όπως αποκάλυψε στο Instagram, η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία.


https://www.instagram.com/p/CJOXgNLFKQf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την επομένη των Χριστουγέννων εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και πήγε βόλτα με τον γιο της στη φύση που τόσο αγαπά. Άλλωστε με το lockdown να παραμένει σε ισχύ οι επιλογές για οτιδήποτε άλλο είναι περιορισμένες.

Μαζί με τον μικρό Γιάννη περπάτησαν και έπαιξαν στην εξοχή. Κατά την εξόρμησή τους όμως ανακάλυψαν και μανιτάρια. Η γνωστή παρουσιάστρια μπήκε στον πειρασμό να τα δοκιμάσει αλλά τελικά προτίμησε απλά να τα φωτογραφήσει.«Όταν στην μετακίνηση 6 ανακαλύπτεις μανιτάρια ....! Η αλήθεια είναι ότι μπήκα στον πειρασμό να τα δοκιμάσω αλλά τελικά προτίμησα να βγάλω μία φωτογραφία και να τα αφήσω να φύονται ανενόχλητα. Χρόνια πολλά.», έγραψε η ίδια.


https://www.instagram.com/p/CJQs4SWFI-I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, που όλο το διάστημα της καραντίνας εξακολουθεί να παρουσιάζει το Happy Day, οι βόλτες στην φύση είναι ιδιαίτερα χαλαρωτικές καθώς μπορεί με τα παιδιά της να αποφορτιστεί και παράλληλα να εκτονωθούν – μικροί και μεγάλοι - από την πίεση της καθημερινότητας.

Ανεβάζει μάλιστα στον λογαριασμό της στιγμιότυπα από αυτές τις εξορμήσεις παρότι πάντα φροντίζει να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά των προσώπων των παιδιών της.

Δείτε μερικά από αυτά στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved