Meghan - Harry: Η φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα τους είναι το κάτι άλλο

Στην κάρτα δεσπόζει μία οικογενειακή φωτογραφία με τους ίδιους και τον γιο τους, επεξεργασμένη κατάλληλα ώστε να θυμίζει ζωγραφιά.

Meghan - Harry: Η φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα τους είναι το κάτι άλλο

Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη για όλους. Για τη Meghan Markle και τον Harry όμως ένα παραπάνω, καθώς το 2020 τους έφερε μεγάλες αλλαγές και κάποιες δύσκολες στιγμές.

Το διάσημο ζευγάρι θα γιορτάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα στην Αμερική και παρόλο που έχει πλέον εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα, κάποιες συνήθειες φαίνεται ότι δεν αλλάζουν, όπως η χριστουγεννιάτικη κάρτα που στέλνουν κάθε χρόνο σε φίλους και συγγενείς.

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα τους φέτος έχει μία οικογενειακή φωτογραφία, επεξεργασμένη έτσι ώστε να θυμίζει ζωγραφιά. Ο Harry, η Meghan και ο μικρός Archie κάθονται έξω από ένα μικρό σπιτάκι και παίζουν με δύο σκυλιά. Όλοι φαίνονται χαρούμενοι και κανένας δεν κοιτάει τον φωτογραφικό φακό.

Τη φωτογραφία δημοσίευσε στο Instagram το Maychew Charity που έλαβε την χριστουγεννιάτικη κάρτα από το διάσημο ζευγάρι.

meghan markle harry karta

2020 - Οι μεγάλες αλλαγές και οι δύσκολες στιγμές για το ζευγάρι

Για τη Meghan και τον Harry, το 2020 ήταν η χρονιά που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα και να ζήσουν μόνιμα στην Αμερική και η χρονιά που, ενώ οι φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη συνεχώς φούντωναν, η Meghan Markle βίωσε την αποβολή και την απώλεια.

Την αποβολή της αποκάλυψε στους New York Times μήνες αργότερα μέσα από ένα συγκλονιστικό κείμενό της, με τίτλο «Οι απώλειες που μοιραζόμαστε». Μεταξύ άλλων έγραψε:

«Ήταν πρωί Ιουλίου και ξεκίνησε σαν όλες τις ημέρες. Έφτιαξα πρωινό, τάισα τα σκυλιά, πήρα βιταμίνες, βρήκα εκείνη την χαμένη κάλτσα, μάζεψα την κηρομπογιά που κύλησε κάτω από το τραπέζι. Έκανα τα μαλλιά μου αλογοουρά πριν σηκώσω τον γιο μου από την κούνια. Αφού άλλαξα πάνα, ένιωσα μια έντονη κράμπα. Έπεσα στο πάτωμα με το παιδί αγκαλιά μουρμουρίζοντας ένα νανούρισμα για να μας ηρεμήσω και τους δύο. Ο χαρούμενος τόνος ήταν αντίθετος με την αίσθησή μου ότι κάτι δεν πάει καλά.

Ήξερα πώς όσο είχα αγκαλιά το πρώτο μου παιδί, έχανα το δεύτερο.

Ώρες μετά, ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, κρατώντας το χέρι του συζύγου μου, ένιωθα την αδεξιότητα στην παλάμη του και του φίλησα τα δάκτυλα, βρεγμένα από τα δάκρυα και των δυο μας. Κοιτώντας δακρυσμένη τους ψυχρούς τοίχους, προσπάθησα να φανταστώ πώς θα το αντιμετωπίσουμε»

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved