Βαλέρια Λάτσιου: Όλες οι φορές που είδαμε φωτογραφίες της μέσα στο 2020

Φέτος ήταν η χρονιά της και είδαμε τις περισσότερες φωτογραφίες της.

Βαλέρια Λάτσιου: Όλες οι φορές που είδαμε φωτογραφίες της μέσα στο 2020

Η Βαλέρια Λάτσιου θα γίνει 13 ετών τον Ιανουάριο του 2021 και φέτος πραγματικά μας εξέπληξε με την δραστηριότητά της στο Instagram.

Είδαμε πάνω από 6 αλλαγές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και φωτογραφίες που δεν είχαμε δει ξανά στο παρελθόν. Αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα της και την προσωπικότητά της.

Εξωτερικά, η Βαλέρια είναι μία μίξη των γονιών της. Καστανόξανθη με μεγάλα, εκφραστικά μάτια, όπως της όμορφης μαμάς της. Όσον αφορά το χαρακτήρα, η Ελένη Μενεγάκη στο παρελθόν και μέσα από τις εκπομπές της έχει αναφερθεί πολλές φορές στην κόρη της και όπως μας έχει αποκαλύψει, έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα της.

«Η αλήθεια είναι ότι η Βαλέρια έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Φαινότανε από μικρό και τώρα που μεγαλώνει… ακόμα πιο πολύ!» είπε χαρακτηριστικά πριν μερικά χρόνια κατά τη διάρκεια εκπομπής της.

Προς το παρόν, η Βαλέρια απολαμβάνει την εφηβεία όπως κάθε άλλο κορίτσι της ηλικίας της και οι φώτο που έχει μοιραστεί μαζί μας το αποδεικνύουν. Σε κάποιες από αυτές φαίνεται με τις φίλες της και σε άλλες μόνη της.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που έβαλε η Βαλέρια μέσα στο 2020 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved