Τζένη Μπότση: Η τρυφερή φώτο με την κόρη της & το μήνυμα για την αδερφή της

Η Τζένη Μπότση μετά την όμορφη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της δημοσίευσε φωτογραφία που τη δείχνει αγκαλιά με την κόρη της Αλίκη.

Τζένη Μπότση: Η τρυφερή φώτο με την κόρη της & το μήνυμα για την αδερφή της

Αφορμή για την ανάρτηση αυτή στάθηκαν τα δεύτερα Χριστούγεννα που θα περάσει ως μαμά έχοντας στο πλευρό της όχι μόνο τον σύντροφό της αλλά και την κόρη της. Όμως θα της λείπει πολύ η αδερφή της, που όπως η ίδια ανέφερε σε ένα συγκινητικό ποστ της λείπει πολύ φέτος.

"Είμαστε αχώριστες! Κάνουμε η μια την άλλη να μεταμορφώνεται σε έναν καινούργιο άνθρωπο... η δύναμη μας είναι ο μπαμπάς της! Αυτά τα τόσο δύσκολα Χριστούγεννα θα τα περάσουμε οι τρεις μας, χωρίς τους αγαπημένους μας. Είναι η πρώτη φορά που θα γιορτάσω χωρίς την αδερφή μου και την οικογένεια της. Θα είναι και η τελευταία ελπίζω!! Ροζακι μου, σε αγαπώ από τον ουρανό μέχρι τη γη , και σ´ολα τα μέρη!!! Μας λείπετε ήδη!!! #mysisterisbetterthanyours Υπομονή #staysafe", έγραψε η Τζένη Μπότση.

Όπως απάντησε και η ίδια αργότερα σε σχόλιο follower της, η αδερφή της Ρόζα, ζει στην Αγγλία με την οικογένειά της και γι' αυτό είναι δύσκολο να βρεθούν φέτος.

tzeni mpotsi photografies kori 10

Η φωτογραφία με την Αλίκη μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μάζεψε πάνω από 9.000 likes.

Κάθε ανάρτηση με την κόρη της πάντα μαζεύει χιλιάδες likes και εννοείται ότι πάντα φροντίζει να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

"Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου", είχε αναφέρει κάποια στιγμή σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην ιστοσελίδα asist.gr πριν από αρκετούς μήνες, όταν ρωτήθηκε για την μητρότητα. "Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει. Δεν περίμενα την εγκυμοσύνη για να αποκτήσει νόημα η ζωή μου, μιας και είχε από πριν, ούτε θα φορτώσω την ευτυχία μου σε ένα μικρό πλασματάκι. Ήμασταν ευτυχισμένοι με τον Αλέξανδρο και η μικρή ήρθε να προστεθεί στη δική μας ευτυχία και ταυτόχρονα να αντλήσει από τη δική μας για τη ζωή της".

Η ζωή της ίδιας και του αγαπημένου της, περιστρέφεται γύρω από τη μικρή και οι αναρτήσεις όσο μεγαλώνει η Αλίκη, τόσο πληθαίνουν.

Δείτε μερικές από αυτές που ξεχωρίσαμε μέσα στο 2020.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved