Ρουβάς-Ζυγούλη: Όλες οι φώτο των παιδιών που δημοσίευσαν μέσα στο 2020

Το πανέμορφο ζευγάρι δημοσίευσε στο Instagram μέσα στο 2020 πολλές φωτογραφίες και βίντεο με τα παιδιά του.

Ρουβάς-Ζυγούλη: Όλες οι φώτο των παιδιών που δημοσίευσαν μέσα στο 2020

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι μαζί από το 2003 και σήμερα αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τα τέσσερα παιδιά τους να ολοκληρώνουν την οικογενειακή ευτυχία τους.

Μάλιστα, έχουν δώσει σε όλα τα παιδιά τους ονόματα που ξεκινούν από «Α»: Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη και Απόλλωνας, όπως άλλωστε και τα δικά τους (Αναστάσιος και Αικατερίνη).

Τόσο ο Σάκης όσο και η Κάτια, δημοσιεύουν κατά καιρούς στιγμιότυπα από την οικογενειακή του ζωή και κάθε φορά εντυπωσιαζόμαστε με το πόσο όμορφη οικογένεια έχουν δημιουργήσει. Το 2020 ήταν η μοναδική χρονιά που εξαιτίας του κορονοϊού και της καραντίνας, το ζευγάρι δημοσίευσε παραπάνω φωτογραφίες και βίντεο απ' ό,τι ποτέ με τα παιδιά του.

Οι 6 τους γιόρτασαν τα "καραντινάτα" γενέθλια της Αναστασίας, ζωγράφισαν όλοι μαζί, μαγείρεψαν, χόρεψαν, πέρασαν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές και έκαναν πολλά πράγματα σαν οικογένεια.


https://www.instagram.com/p/CCq82yDBZIY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadingΣυγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε μερικές από τις ωραιότερες οικογενειακές στιγμές που μοιράστηκαν μαζί μας στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved