Πόσα παιδιά έχει η Cate Blanchett;

Η αγκαλιά της Cate Blanchett είναι γεμάτη!

Πόσα παιδιά έχει η Cate Blanchett;
(Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Με όλους τους εξαιρετικούς ρόλους που υποδύθηκε όλα αυτά τα χρόνια η γοητευτική ηθοποιός, είναι δύσκολο να φανταστούμε που βρήκε τον χρόνο να αναθρέψει τα τέσσερα παιδιά της, αλλά τα κατάφερε μια χαρά όλα αυτά τα 23 χρόνια με τη βοήθεια του συζύγου της, Andrew Upton.

Μαζί απέκτησαν 4 παιδιά! Μάλιστα τέσσερα και δηλώνει μια υπερήφανη εργαζόμενη μαμά.

Όπως εξήγησε στο Extra Tv τον Ιανουάριο του 2020 "...γνωρίζω τον εαυτό μου ως εργαζόμενη μητέρα, φεμινίστρια που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην ζούγκλα της μητρότητας, της οικογένειας και του προσωπικού πάθους που δεν είναι άλλο από την υποκριτική!".

Dashiell, Roman, Iggy, και Edith - Τα τέσσερα παιδιά της


https://www.instagram.com/p/CJBzGC1lwzx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Dashiell John Upton

Το πρώτο παιδί της Cate και του Andrew είναι ο Dashiell John Upton, και γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2001. Η ηθοποιός δεν μιλά ποτέ δημόσια για τα παιδιά της για το καλό της προσωπικής τους ζωής, όμως κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου στο A Podcast of One's Own με την Julia Gillard τον Μάιο του 2020, η Cate ότι ο δεκαοκτάχρονος γιος της επρόκειτο να αρχίσει να φοιτά σε σχολή σκηνοθεσίας, χωρίς να αποκαλύψει σε ποια.

Roman Robert Upton

Ο δεύτερος γιος της, Roman Robert Upton, γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 2004. Ο Roman έχει κάνει μερικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί με τη μαμά του, όπως εκείνη το 2012 στην Αυστραλία και το 2018 στην Ελβετία.


https://www.instagram.com/p/CILoi37Fte1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ignatius Martin Upton

Το τρίτο παιδί της Cate γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 2008 και το όνομά του είναι Ignatius "Iggy" Martin Upton. Είναι ο μικρότερος βιολογικός γιος της και όταν ήταν μόλις 6 ημερών ο Iggy έκανε το πρώτο μεγάλο του ντεμπούτο με τη μαμά του στην Καμπέρρα της Αυστραλίας. Αργότερα εμφανίστηκε ξανά το 2014 στο κόκκινο χαλί με τη μητέρα του και το 2018 στην πρεμιέρα της ταινίας Ocean's 8.

Edith Vivian Patricia Upton

Τον Μάρτιο του 2015, η Cate και ο σύζυγός της Andrew αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα νεογέννητο κοριτσάκι, το οποίο ονόμασαν Edith Vivian Patricia Upton. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής της το 2015, η ηθοποιός ότι η απόφαση της υιοθεσίας ήταν κάτι που εκείνη και ο σύζυγός της σκεφτόντουσαν επί 14 χρόνια πριν τελικά αποφασίσουν να πάρουν στο σπίτι το νεογέννητο κορίτσι. Επίσης επισήμανε, ότι το φύλο της Edith δεν είχε να κάνει με την απόφασή της. "Αισθάνθηκα ότι είχαμε χώρο, αρκετή αγάπη στις καρδιές μας και αρκετά προνομιούχοι ώστε να μεγαλώσουμε ακόμη ένα παιδί. Δεν είχε να κάνει με το φύλο του παιδιού - το φύλο των παιδιών ποτέ δεν ήταν σημαντικό για εμένα.


https://www.instagram.com/p/CGDzsHSF9Iu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν και η πεντάχρονη ακόμη δεν έχει κάνει κάποια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τη διάσημη μαμά της, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσει μόλις το κάνει.

Δείτε τις εμφανίσεις της Cate Blanchett με τα παιδιά της στη gallery που ακολουθεί:

πηγή: Popsugar.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved