Η κόρη της Jennifer Lopez μιλά για το παιδικό βιβλίο που έγραψε (vid)

H Emme μεγάλωσε πολύ και ονειρεύεται το μέλλον της.

Η κόρη της Jennifer Lopez μιλά για το παιδικό βιβλίο που έγραψε (vid)

Αν σκέφτεστε ότι η Emme όταν μεγαλώσει θα ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της και του πατέρα της στο τραγούδι κάνετε λάθος. Σε συνέντευξη που έδωσε πριν μερικούς μήνες στο Access αποκάλυψε ότι δεν την ενδιαφέρει η μουσική επαγγελματικά.

"Μου αρέσει η μουσική, ίσως ως χόμπι, αλλά όχι επαγγελματικά", θα την ακούσετε να λέει στον παρουσιαστή της εκπομπής.

kori jennifer lopez 14

Μεταξύ άλλων η Emme μίλησε για το διαφορετικό στιλ που έχει από τη μητέρα της Jennifer Lopez και για το πώς αποφάσισε να γράψει ένα παιδικό βιβλίο με προσευχές.

"Ήμουν επτά ετών και η νταντά μου, Jess, πήγε σε ένα βιβλιοπωλείο και μου πήρε για δώρο ένα kit που θα μπορούσα να φτιάξω το δικό μου βιβλίο. Αυτό είναι το βιβλίο που έφτιαξα. Αυτό είναι το πρώτο μου βιβλίο", φαίνεται να λέει δείχνοντας το βιβλίο που είχε φτιάξει και τις ζωγραφιές που είχε κάνει η ίδια, συνεχίζοντας. "Όλες οι ζωγραφιές αυτές είναι δικές μου, η Jess με βοήθησε να τα γράψω και κάπως έτσι προέκυψε το βιβλίο!".

kori jennifer lopez 7

Οι γονείς της νιώθουν περήφανοι για εκείνη και τους αρέσει που η κόρη τους είναι αρκετά ώριμη και με δική της προσωπικότητα. Αυτό άλλωστε την κάνει να ξεχωρίζει.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε για το πρώτο της βιβλίο και για το πώς νιώθει για τους γονείς της.© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved