Μαντώ Γαστεράτου: Αγκαλιά με τον γιο της μπροστά στο στολισμένο δέντρο

Μια άκρως χριστουγεννιάτικη φωτογραφία. 

Μαντώ Γαστεράτου: Αγκαλιά με τον γιο της μπροστά στο στολισμένο δέντρο

Μπορεί το 2020 που μας αποχαιρετά σε λίγες μέρες να ήταν από τις πιο δύσκολες χρονιές, όμως για την Μαντώ Γαστεράτου ήταν πολύ ξεχωριστό.

Έφερε στον κόσμο τον γιο της, Γιώργο και φέτος θα γιορτάσουν μαζί τα πρώτα τους Χριστούγεννα. Η χαρά και η ευτυχία απερίγραπτη, καθώς ο ερχομός του παιδιού της ήταν από τα σημαντικότερα γεγονότα στη ζωή της. Η όμορφη παρουσιάστρια νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη για όλα όσα βιώνει ως νέα μαμά και συχνά μοιράζεται τα συναισθήματά της και δημόσια μέσα από τα προσωπικά της social media.

Προκειμένου αυτά τα Χριστούγεννα να μείνουν αποτυπωμένα όχι μόνο στην καρδιά τους αλλά και στη μνήμη τους, έκανε μια οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογράφηση. «Τα πρώτα μας Χριστούγεννα με τον Γιώργαρο! Πριν ένα χρόνο τέτοια εποχή καθόμουν και κοίταζα το Χριστουγεννιατικο δέντρο κι έλεγα : "Αααχ του χρόνου θα το κρατάω αγκαλιά κάτω απ' το δεντράκι μας και αυτό θα παίζει με τα στολίδια..." Η πραγματικότητα εχει ξεπεράσει τα όνειρα κατά πολύ♥️
Κάναμε πριν λίγες ημέρες μια οικογενειακή φωτογράφιση, με τον Γιώργο και τον σύζυγο μου και περιττό να σας πω ότι ηταν μια από τις πιο τρυφερές και όμορφες εμπειρίες που κάναμε οι τρεις μας!», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου και ανέβασε αυτή τη φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/CI1DXWtrJc1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η χρονιά που φεύγει επιφύλαξε και μια επαγγελματική πρόταση στην παρουσιάστρια. Έτσι από τις 19 Δεκεμβρίου η Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη θα παρουσιάζει από τη συχνότητα του Mega,το «MEGA STAR», την πιο γνωστή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, με το μοναδικό ρεκόρ των 22 συνεχόμενων σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα.

Σίγουρα το 2020 ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για την ίδια και την οικογένειά της. Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις που έχει κάνει με τον μικρό Γιώργο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved