Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στην κουζίνα με τα παιδιά της – Τι έφτιαξε αυτή τη φορά;

Η γνωστή παρουσιάστρια όσον αφορά τα γλυκά, είναι έτοιμη για τα Χριστούγεννα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στην κουζίνα με τα παιδιά της – Τι έφτιαξε αυτή τη φορά;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει αποφασίσει αυτές οι γιορτές να είναι ξεχωριστές για την οικογένειά της. Αφού λόγω κορονοϊού, θα τις περάσουμε όλοι περιορισμένα, θέλει τα παιδιά της να έχουν όμορφες αναμνήσεις.

Έτσι, εκτός από το στολισμό του σπιτιού, αποφάσισε να φτιάξει μαζί τους τα κατεξοχήν χριστουγεννιάτικα γλυκά, όπως κουραμπιέδες και μελομακάρονα.
Η διαδικασία και οι μυρωδιές που «γεμίζουν» το σπίτι, αρκούν για να νιώσουμε όλοι ότι οι γιορτές είναι εδώ.

Η όμορφη παρουσιάστρια λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα έφτιαξε μελομακάρονα με τις δύο κόρες και τον γιο της. Είχε ανεβάζει μάλιστα φωτογραφία γράφοντας: «Μην σταθείτε στο πανικό που επικρατεί στην κουζίνα.... Απλά σκεφθείτε 3 παιδιά κι έναν ενήλικα με παιδική ψυχή να κάνουν μελομακάρονα!».


https://www.instagram.com/p/CInr-CFlFXv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν ήταν όμως τα μοναδικά γλυκά που έφτιαξε. Με το που επέστρεψε χθες σπίτι, μπήκε στην κουζίνα και με τους …βοηθούς της έκανε κλασικούς κουραμπιέδες!

tsimtili2

Ήταν μια διαδικασία που όπως θα δείτε στη φωτογραφία απόλαυσαν όλοι και ειδικά τα παιδιά της που με μεγάλη προσοχή τους έπλαθαν .

tsimtsili1

Αν μη τι άλλο η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπαθεί να βρίσκει τρόπους να περνάνε καλά οι κόρες και ο γιος της , ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Δείτε τι άλλο κάνει μαζί τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved