Βίκυ Καγιά: Δείτε την κούκλα μαμά της

Δείτε πόσο μοιάζουν!

Βίκυ Καγιά: Δείτε την κούκλα μαμά της

Μετά από καιρό η Βίκυ Καγιά ποζάρει έχοντας στο πλευρό της την μητέρα της και όπως θα δείτε και εσείς, είναι μια κούκλα.

Όπως η ίδια η παρουσιάστρια του GNTM και του Shopping Star έχει πει στο παρελθόν η μητέρα της ήταν 17 ετών όταν την έφερε στον κόσμο, γι' αυτό και μοιάζουν σαν φίλες, αντί για μαμά και κόρη. Η σχέση τους ανήκει σε εκείνες τις περιπτώσεις που μια μαμά μεγαλώνει ουσιαστικά μαζί με τα παιδιά της.

«Ήταν 17 ετών όταν με έφερε στον κόσμο, οπότε ουσιαστικά έχει μεγαλώσει μαζί μας. Με τον αδελφό μου είχαμε μια πολύ χαρούμενη παιδική ηλικία. Όταν ήμουν στην εφηβεία, χάλασαν τα πράγματα και διαταράχθηκε η ισορροπία, γιατί οι γονείς μου χώρισαν. Εκείνη την περίοδο ξεκινούσα να ασχολούμαι με το modeling, οπότε συνέβησαν όλα την κατάλληλη στιγμή. Ήταν για μένα διέξοδος», είχε χαρακτηριστικά αναφέρει.

Αν και η Βίκυ Καγιά είναι αρκετά ενεργή στα social media δεν έχουμε δει ποτέ ξανά (τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια) φωτογραφία με τη μητέρα της. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που μας εξέπληξε ευχάριστα.

Με αφορμή τη νέα της επαγγελματική δραστηριότητα, η Βίκυ Καγιά φωτογραφήθηκε με τη μητέρα της και στην κυριολεξία τρέλανε το Instagram.

biki kagia foto me mitera 3

Όπως βλέπετε και εσείς, μαμά και κόρη είναι κούκλες, φυσικές και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved