Καλομοίρα: Ο γιος της ντύθηκε ξωτικό (pics)

Την φωτογραφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η διάσημη μαμά. 

Καλομοίρα: Ο γιος της ντύθηκε ξωτικό (pics)

Η Καλομοίρα είναι μία ευτυχισμένη μαμά τριών παιδιών και κάθε τόσο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Με αφορμή τα Χριστούγεννα που απέχουν μόλις μία εβδομάδα, η διάσημη μαμά ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο της ντυμένο ξωτικό. Το αγοράκι φόρεσε κόκκινα ρούχα, κόκκινες κάλτσες και έναν σκούφο, έκατσε πάνω σε ένα έπιπλο και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

"Our real elf on the shelf ?He put this outfit together all by himself. ❤️ ?? Το αληθινό έλφ." σχολίασε η Καλομοίρα που απαθανάτισε τον έναν από τους δίδυμους γιους της.

kalomoira gios ksotiko 5

Σε αυτό τη σημείο να αναφέρουμε ότι το Elf on the shelf, δηλαδή το Ξωτικό πάνω στο ράφι, είναι μία νέα παράδοση στο εξωτερικό, μετά από την κυκλοφορία του παιδικού βιβλίου "The Elf on the Shelf: A Christmas Tradition" το 2005. Το βιβλίο γράφτηκε από την Carol Aebersold και την κόρη της Chanda Bell και μιλάει για την τα Ξωτικά που είναι βοηθοί του Άγιου Βασίλη και κατασκοπεύουν τα σπίτια λίγο πριν τα Χριστούγεννα για να δουν ποια είναι καλά και ποια άτακτα παιδιά.

Όπως διευκρίνισε η Καλομοίρα στην ανάρτησή της, το αγοράκι που λίγες μέρες πριν γιόρτασε τα όγδοα γενέθλιά του, επιμελήθηκε μόνο του το όλο outfit και είναι πραγματικά αξιολάτρευτός.

Η Καλομοίρα αν και τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένειά της, παραμένει πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα και σε κάθε ανάρτησή της οι θαυμαστές και οι διαδικτυακοί της φίλοι, της στέλνουν την αγάπη του.

Δείτε φωτογραφίες από την καθημερινότητα της διάσημης μαμάς στην Αμερική με τα τρία της παιδιά στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved