Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι φώτο που δημοσίευσε με την μικρή Μαρίνα το 2020

Τη χρονιά που μας πέρασε, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους απίθανες φωτογραφίες της μικρής της κόρης. 

Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι φώτο που δημοσίευσε με την μικρή Μαρίνα το 2020

Το 2020 ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά για όλους, για την Ελένη Μενεγάκη όμως ακόμα περισσότερο. Μετά από τριάντα χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην τηλεόραση, η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά δρώμενα και να περάσει χρόνο με την οικογένειά της.

Έτσι, τον περασμένο Ιούλιο, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με μία πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική εκπομπή.


https://www.instagram.com/p/CCGT9A8Jh-8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έκτοτε περνάει τον χρόνο της στο σπίτι με τα παιδιά και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια δημοσιεύει όλο και πιο συχνά φωτογραφίες των παιδιών της. Ο Άγγελος, η Λάουρα και η Βαλέρια έχουν τα δικά τους social media, τη μικρή Μαρίνα όμως τη βλέπουμε αποκλειστικά μέσα από τις αναρτήσεις της διάσημης μαμάς της.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στην Ελένη Μενεγάκη. Έχει μακριά ξανθά μαλλιά, ανοιχτόχρωμα μάτια και κάθε της φωτογραφία που ανεβάζει η διάσημη μαμά, "ρίχνει" το Instagram.

Κατά καιρούς, η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει στοιχεία για την μικρή της κόρη, όπως ότι είναι η γλυκατζού της οικογένειας και ότι της αρέσει να παίζει να με τα καλλυντικά της μαμάς της.

Τη χρονιά που μας πέρασε η παρουσιάστρια μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα με τη μικρή Μαρίνα, από τις διακοπές τους, τις βόλτες τους και τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν στο σπίτι.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Ελένη Μενεγάκη με την κόρη της μέσα στο 2020 στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved