Ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Πάει κάπου το μυαλό σας;

 

Ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Η γνωστή ηθοποιός είναι από τις πιο ταλαντούχες της γενιάς της και έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές.

Πέρασε τα χρόνια του δημοτικού στο Γουδί ενώ τα χρόνια του Γυμνασίου και του Λυκείου στην Γλυφάδα.

Φοίτησε έναν χρόνο στην Θεολογική Σχολή αλλά την εγκατέλειψε για να γίνει ηθοποιός. Σπούδασε Υποκριτική στη Δραματική Σχολή Βεάκη. Όπως αναφέρει το wikipedia.org ο πατέρας της είχε σπουδάσει υποκριτική αλλά δεν άσκησε ποτέ το επάγγελμα καθώς όντας ο μεγαλύτερος από πέντε αδέρφια, έπρεπε να δουλέψει για να βοηθήσει την οικογένεια.

Πρωτοεμφανίστηκε στο Θέατρο Διονύσια παίζοντας στην παράσταση "Φιλουμένα Μαρτουράνο" που ανέβασε ο θίασος Σμαρούλα Γιούλη, το 1996. Έγινε ευρέως γνωστή από τηλεοπτικές σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε αλλά έχει σκηνοθετήσει και θεατρικές παραστάσεις.

Είναι παντρεμένη με τον παραγωγό Νίκο Συμεωνίδη, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Δωμάτιο» το 2005. Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2011 και οκτώ χρόνια αργότερα, ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους, η Ανθένια.

Όπως καταλάβατε το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου. Η ευτυχισμένη μαμά διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωή της και όπως έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram ανήμερα των γενεθλίων της «Με ρώτησαν τι θέλω για τα γενέθλια μου... μα δε θέλω τίποτα!!!! Γιατί τα έχω όλα♥️♥️♥️♥️».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες της ηθοποιού με την οικογένειά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved