Ε.Μενεγάκη:Ο διάλογος με φίλη της & η αποκάλυψη για τα διαδικτυακά μαθήματα

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τι είπε για τις κόρες της που κάνουν μαθήματα στο σπίτι

Ε.Μενεγάκη:Ο διάλογος με φίλη της & η αποκάλυψη για τα διαδικτυακά μαθήματα

Μπορεί η Ελένη μας, να μην εμφανίζεται πουθενά διαδικτυακά, όμως κάνει συχνά εμφανίσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διατηρώντας έτσι ενεργή τη σχέση που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια με τους θαυμαστές της.

Μέσα από τα social media μοιράζεται οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά της, όπως τα γενέθλια του γιου της ή τα κουλουράκια που έφτιαξε πριν λίγες μέρες με τη μικρή Μαρίνα, κάνει δώρα στις θαυμάστριές της, δείχνει συνταγές και κάνει πράγματα που πριν δεν έκανε.

Μάλιστα πριν λίγο καιρό μας σύστησε και το νέο μέλος της οικογένειάς της. Ένα μικρό γατάκι που υιοθέτησαν και προστέθηκε στη μεγάλη οικογένειά της.


https://www.instagram.com/p/CIlkMOoFha6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό που δεν μας έχει δείξει μέχρι τώρα και περιμένουμε είναι πώς πήρε τη συγκατοίκηση αυτή ο σκύλος της Μαρίνας. Το μικρό pug που βρίσκεται στην οικογένειά τους από το 2017 και που μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει γνωστό το όνομα που έδωσε στον μικρούλη που κάνει συντροφιά στη Μαρινούλα (αλήθεια βρε Ελένη μας, πώς τον ονόμασες τελικά;).

Στο σπίτι με τρία κορίτσια

Η καραντίνα είναι δύσκολη για πολλούς και το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη. Τα κορίτσια μένουν κλεισμένα στο σπίτι και εκτός από τις μαγειρικές δημιουργίες τους (δείτε εδώ) κάνουν και τα μαθήματά τους διαδικτυακά.

Μπορεί ωστόσο κάποιοι να φαντάζονται ότι είναι δύσκολη η τηλεκπαίδευση με τρία παιδιά στο σπίτι, όμως η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι στο δικό της σπίτι όλα είναι μια χαρά.

"Ελένη πες μας", έγραψε μια θαυμάστρια στο Instagram και συνέχισε, "Πώς περνάς με τρία παιδιά που κάνουν μάθημα στο σπίτι;"

eleni menegaki spiti me paidia

Ποια ήταν η απάντηση της Ελένης;

eleni menegaki paidia spiti

Όπως βλέπετε, η αγαπημένη μας Ελένη δεν αρκείται μόνο σε μια ανάρτηση αλλά όταν έχει χρόνο πιάνει κουβέντα με τις φίλες της, φτιάχνοντάς τους τη διάθεση.

Το ίδιο είχε κάνει και την μέρα που δημοσίευσε την ακόλουθη φωτογραφία που την έδειχνε να φτιάχνει κουλουράκια με τη Μαρινούλα.

Δείτε μερικούς από τους υπέροχους διαλόγους που είχε με τις φίλες της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved