Ποιες διάσημες μαμάδες έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα γλυκά με τα παιδιά τους;

Πολλές είναι οι μαμάδες της ελληνικής showbiz που μπήκαν στην κουζίνα και έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα γλυκά -παραδοσιακά και μή- με τα παιδιά τους.

Ποιες διάσημες μαμάδες έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα γλυκά με τα παιδιά τους;

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Μπορεί φέτος να περάσουμε τις γιορτές στο σπίτι, όμως δεν ξεχνάμε τα αγαπημένα μας έθιμα όπως τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ή τα μελομακάρονα, τους κουραμπιέδες και όλα τα χριστουγεννιάτικα γλυκάκια που έχουν την τιμητική τους αυτήν την περίοδο.

Πολλές είναι και οι διάσημες μαμάδες που μπήκαν στην κουζίνα μαζί με τα παιδιά τους και έφτιαξαν τα γιορτινά γλυκάκια τους. Μεταξύ αυτών η Ελένη Μενεγάκη, η Σία Κοσιώνη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Δούκισσα Νομικού και πολλές ακόμα. Όσο για το τι έφτιαξαν, κάποιες τα παραδοσιακά μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, ενώ άλλες προτίμησαν χριστουγεννιάτικα μπισκότα σε παιχνιδιάρικα σχήματα που ενθουσιάζουν τα παιδιά.

Τα κουλουράκια κρασιού της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη, μετά από τριάντα χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην τηλεόραση, αποφάσισε φέτος να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και να απολαύσει την οικογένειά της. Ωστόσο, δεν ξεχνά τους διαδικτυακούς της φίλους και αρκετά συχνά μοιράζεται μέσα από το Instagram της, στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα.

Αγαπημένη της ενασχόληση είναι η μαγειρική και με αφορμή τη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων, μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε με τη βοήθεια της μικρής Μαρίνας, τα αγαπημένα της χριστουγεννιάτικα κουλουράκια κρασιού.

Η παρουσιάστρια ανέβασε την υπέροχη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω και όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και σχόλια των θαυμαστών της, "έπεσαν βροχή".


https://www.instagram.com/p/CIsnd0kFdfo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα μπισκότα αγγελάκια της Σίας Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη μπορεί να είναι μία μάχιμη δημοσιογράφος, είναι όμως και μία τρυφερή μαμά που φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον γιο της, Δήμο. H δημοσιογράφος πριν από μερικές ημέρες, μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε χριστουγεννιάτικα μπισκότα σε σχήμα αγγελάκι, ή τουλάχιστον όπως σχολίασε χιουμοριστικά και η ίδια... προσπάθησε!


https://www.instagram.com/p/CI2_4x7FfOn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι χριστουγεννιάτικα γλυκάκια έφτιαξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Δούκισσα Νομικού και αρκετές ακόμα διάσημες Ελληνίδες μαμάδες; Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που ανήρτησαν!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved