Γεωργία Αβασκαντήρα: Αποκαλύπτει αν έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης

Τι είπε για την εμπειρία της από το θηλασμό.

Γεωργία Αβασκαντήρα: Αποκαλύπτει αν έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης

Για την Γεωργία Αβασκαντήρα και τον Γιώργο Χρανιώτη τα φετινά Χριστούγεννα αναμένονται ξεχωριστά καθώς θα είναι οι πρώτες γιορτές με τον γιο της.

Ο μικρός που πριν από μερικές μέρες έγινε έξι μηνών, έχει αλλάξει τη ζωή τους και νιώθουν ευτυχισμένοι για όλα όσα πρωτόγνωρα συναισθήματα βιώνουν καθημερινά.

Η γλυκιά μαμά σε πρόσφατο Q&A που έκανε στο Instagram μίλησε για τη μητρότητα, για το θηλασμό αλλά και για τα κιλά της εγκυμοσύνης. Απαντώντας στην ερώτηση αν η μητρότητα είναι ότι πιο δύσκολο και συνάμα συναρπαστικό έχει κάνει μέχρι τώρα, είπε:«Το πιο συναρπαστικό πράγμα που έχει συμβεί στη ζωή μου ( και όλα τα σημαντικά έχουν δυσκολίες».

avaskadira2

Επίσης αναφερόμενη στο θηλασμό ( μετά από σχετική ερώτηση), είπε ότι νιώθει ευγνωμοσύνη. «Νιώθω ευγνωμοσύνη που κατάφερα να θηλάσω. Δεν είναι δεδομένο ότι θα τα καταφέρετε. Είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά και για τα δύο είτε τα καταφέρω είτε όχι, Έχει πολύ κούραση και ειδικά στην αρχή κάναμε μαραθώνιους θηλασμούς, όσο πέρναγε ο καιρός γίνονταν όλο και πιο όμορφα και είναι ακόμα. Υ.Σ. Παρόλα αυτά δεν κρίνω καμιά μητέρα σε σχέση με το αν θηλάζει ή όχι.»

avaskadira

Όσον αφορά το αν έχει επανέλθει μετά τη γέννα στα φυσιολογικά της κιλά, απάντησε: «Δεν τα έχω χάσει ακόμα όλα. Έχω 6 κιλά για να επανέλθω στα κανονικά μου, αλλά δεν με αγχώνει καθόλου».

avaskadira1

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πρόσφατες φωτογραφίες του γιου της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved