Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της εν ώρα παιχνιδιού

Απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με την μικρή Αναστασία.

Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της εν ώρα παιχνιδιού

Η Δούκισσα Νομικού προετοιμάζεται για την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από απουσία αρκετών χρόνων.

Όπως ανακοινώθηκε, θα παρουσιάζει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, την εκπομπή «Makeover» η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές της νέας χρονιάς. Ωστόσο τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο Δεκέμβρη.

Μάλιστα η γλυκιά παρουσιάστρια, θέλησε και η ίδια να …ανανεωθεί και με το άνοιγμα των κομμωτηρίων πήγε στον κομμωτή της και φρέσκαρε το χρώμα των μαλλιών της. Παράλληλα τα έκοψε καθώς είχαν μακρύνει αρκετά.


https://www.instagram.com/p/CIzz6tMn1pR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Δούκισσας Νομικού να είναι αυξημένες από εδώ και πέρα, ωστόσο, προτεραιότητα πάντα είναι η οικογένειά της.Η ίδια άλλωστε συνειδητά απείχε όλο αυτό το διάστημα από την τηλεόραση καθώς ήθελε να είναι με τον Σάββα και τη μικρή Αναστασία.

Μάλιστα μέσα από τα social media μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμές με τα παιδιά της, φροντίζοντας να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους.

Όπως αυτή με την Αναστασία. Η γλυκιά μαμά παίζει μαζί της στο πάτωμα που είναι σκορπισμένα κομμάτια από παιδικά παζλ. «Μικρή μου αγάπη. Δροσοσταλιά μου», σχολίασε η Δούκισσα Νομικού.

doukissa

Δείτε κι άλλες στιγμές με τον γιο και την κόρη της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved