Γιος γνωστού μοντέλου μπήκε στην κουζίνα & έφτιαξε μπισκότα για τις γιορτές

Από εμφάνιση πάντως…σκίζουν.

Γιος γνωστού μοντέλου μπήκε στην κουζίνα & έφτιαξε μπισκότα για τις γιορτές

Για πολλές οικογένειες ανά τον κόσμο τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα αποτελούν ένα από τα παραδοσιακά έθιμα των γιορτών που πλησιάζουν.

Μπισκότα σε χριστουγεννιάτικα σχέδια διακοσμημένα με γλάσο, σοκολάτα, ξηρούς καρπούς ή σκέτα.Στα περισσότερα παιδιά η στιγμή που θα μπουν στην κουζίνα και θα πλάσουν τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα είναι σούπερ διασκεδαστική ενώ και οι μαμάδες είναι πιο ελαστικές καθώς δεν θέλουν να χαλάσουν τη χαρά τους.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον γιο της Karolina Kurkova, τον Noah Lee Drury Kurka που έφτιαξε τα δικά του μπισκότα σε διάφορα σχέδια.

karolinakurkova gios

O μικρός γιος του διάσημου μοντέλου με μεγάλη αφοσίωση έπλασε τη ζύμη και φωτογραφήθηκε από τη μαμά του πριν και μετά το τελικό αποτέλεσμα.

karolinakurkova1

Η Karolina Kurkova, λατρεύει τα social media και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες με τα παιδιά και τον σύζυγό της. Είναι παντρεμένη από το 2009 με τον Archie Drury και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Tobin Jack,11 ετών και τον Noah Lee, 5 ετών.Μάλιστα πριν μερικές μέρες ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί.


https://www.instagram.com/p/CI3s5YOJWdj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές μόνο από τις όμορφες στιγμές του μοντέλου με την οικογένειά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved