Χριστίνα Μπόμπα: Οι φωτογραφίες της λίγο πριν την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Όλες οι φορές που η εγκυμονούσα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της.

Χριστίνα Μπόμπα: Οι φωτογραφίες της λίγο πριν την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό των παιδιών τους.

Τα χαρμόσυνα νέα μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους και θαυμαστές την περασμένη εβδομάδα, μέσα από αναρτήσεις τους στα social media. Πρώτη, η μέλλουσα μαμά αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της και λίγες ώρες αργότερα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι περιμένουν δίδυμα.

xristina mpompa foto proto trimino 1

Το δημοφιλές ζευγάρι ήθελε πολύ να μεγαλώσει η οικογένειά τους και όπως είπαν, για να το πετύχουν ο δρόμος δεν ήταν εύκολος, αντιθέτως χρειάστηκε επιμονή και υπομονή. Χθες, ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για πρώτη φορά on camera μετά την ανακοίνωση για τον επικείμενο ερχομό των μωρών τους και αποκάλυψε ότι η Χριστίνα Μπόμπα διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ότι ακόμα δεν γνωρίζουν το φύλο των παιδιών:

«Για εμάς αυτή η δύσκολη χρονιά τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο. Το θέλαμε αρκετό καιρό και δεν ερχόταν εύκολα. Τελικά ο Θεός μας βοήθησε και είμαστε στην ευχάριστη θέση να περιμένουμε δυο μωράκια. Δεν ξέρουμε ακόμη το φύλο των μωρών. Πριν την εγκυμοσύνη ήθελα αγοράκι, μετά κοριτσάκι. Τώρα δε με νοιάζει καθόλου.

Αυτή τη στιγμή πετάμε στα σύννεφα μαζί με τη Χριστίνα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να περάσουν οι μήνες μέχρι τον Ιούνιο που θα γεννήσουμε»

Η μέλλουσα μαμά είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz στα social media και όλους αυτούς τους μήνες αναρτούσε φωτογραφίες της χωρίς φυσικά κανείς να υποψιαστεί την εγκυμοσύνη της. Η κοιλίτσα της δεν έχει ακόμα φουσκώσει, φαίνεται όμως πιο ήρεμη και χαρούμενη από ποτέ.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved