Καλομοίρα: Οι τρυφερές ευχές για τα δίδυμα που έγιναν 8 ετών (pics)

Η γνωστή μαμά δημοσίευσε φωτογραφίες των παιδιών της αλλά και της τούρτας των γενεθλίων τους.

Καλομοίρα: Οι τρυφερές ευχές για τα δίδυμα που έγιναν 8 ετών (pics)

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για την Καλομοίρα. Τα δίδυμα αγόρια της είχαν γενέθλια, έγιναν 8 ετών!

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια του Δημήτρη και του Νίκου, έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφίες των παιδιών της.

« Χρόνια πολλά στις ηλιαχτίδες μου. Και οι δυο σας, όπως και η αδελφή σας είστε το φως της ζωής μου. Σας εύχομαι να έχετε πάντα υγεία, ευτυχία και να γελάτε με την καρδιά σας κάθε μέρα. Εύχομαι το δέσιμο που έχετε να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Χαρούμενα γενέθλια, Δημήτρη και Νίκο. Έχετε μεγαλώσει τόσο πολύ. Νιώθω λύπη αλλά και χαρά για το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Σας ευχαριστώ που ακόμα με αφήνετε να σας αγκαλιάζω … Η μαμά σας αγαπάει πολύ», έγραψε η Καλομοίρα.


https://www.instagram.com/p/CIyNJgtJTbi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γνωστή μανούλα έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο μαιευτήριο, καθώς τα δίδυμα γεννήθηκαν πρόωρα και χρειάστηκε να μπουν στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Ακόμα θυμάται τις στιγμές που ήταν μόνη της στο δωμάτιο και με δάκρυα στα μάτια προσεύχονταν στον Άγιο Νικόλαο και τον Άγιο Δημήτριο να πάνε όλα καλά με τους γιους της.

Πλέον, η Καλομοίρα είναι μια ευτυχισμένη μαμά τριών παιδιών και απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη στην Αμερική όπου μένουν μόνιμα.Δείτε στιγμές με την οικογένειά της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved