Μπόμπα-Τανιμανίδης: Οι γλυκές ευχές από τους γονείς της ελληνικής showbiz

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και τα χαρμόσυνα νέα αποκαλυψαν χθες στο Instagram τους. 

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Οι γλυκές ευχές από τους γονείς της ελληνικής showbiz

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Με εκατοντάδες χιλιάδες followers ο καθένας, τα χθεσινά νέα για την εγκυμοσύνη της Ελληνίδας celebrity και μάλιστα σε δίδυμα, δεν θα μπορούσαν παρά να κάνουν τα social media να «πάρουν φωτιά».

Πολλοί είναι οι διάσημοι γονείς που έστειλαν τις διαδικτυακές τους ευχές. Κάποιες από αυτές, όπως για παράδειγμα της Ρούλα Ρέβη η οποία και η ίδια είναι μαμά διδύμων, ξεχώρισαν: «Welcomeeee!!!! Εφημερεύω όλο το 24 ωροοοο!!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️⭐️⭐️Μπράβο σας»

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τα χαρμόσυνα νέα για την εγκυμοσύνη αποκάλυψε πρώτα η Χριστίνα Μπόμπα με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram της. Η μέλλουσα μαμά ανέβασε μία πολύ γλυκιά φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη να τη φιλά τρυφερά στο μέτωπο και να της χαϊδεύει την κοιλιά, σχολιάζοντας:

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ♥️

ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα. ?»

xristina mpompa sakis tanimanidis egkymosyni 1

Η Χριστίνα Μπόμπα είχε αποκαλύψει στο παρελθόν σε συνεντεύξεις της ότι θέλουν πολύ να μεγαλώσει η οικογένειά τους. Στην ανάρτησή της εκμυστηρεύτηκε ότι και για αυτούς, όπως και για πολλά ακόμα ζευγάρια, ο δρόμος αυτός δεν ήταν εύκολος, οι κόποι τους όμως ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Λίγες ώρες μετά, την δική του ανάρτηση έκανε και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι περιμένουν δίδυμα:

«Κι έτσι ξαφνικά...σε λίγο θα γίνουμε 4!! ❤️»

xristina mpompa sakis tanimanidis egkymosyni 3

Το απόγευμα η Χριστίνα Μπόμπα ευχαρίστησε μέσα από ένα Instagram Story τους φίλους και θαυμαστές τους για τις ευχές που έχουν λάβει. Όπως χαρακτηριστικά είπε «σήμερα μας έχουν λούσει με αγάπη», ενώ στο βίντεο κάνει bombing ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος λέει ότι είναι ώρα για φαγητό και ειδικά η σύζυγός του, πρέπει πλέον να τρώει για τρεις.



Οι αναρτήσεις των μελλοντικών γονιών συγκέντρωσαν εκατοντάδες χιλιάδες likes και πολλές χιλιάδες σχόλια, μεταξύ των οποίων και άλλων μαμάδων και μπαμπάδων της ελληνικής showbiz. Κάποιοι από αυτούς είναι η Ρούλα Ρέβη που αναφέρουμε και παραπάνω, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Φαίη Σκορδά, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Δέσποινα Καμπούρη και πολλοί πολλοί ακόμα.

Δείτε τις ευχές τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved