21 τρόφιμα που δεν χρειάζεται να μπουν στο ψυγείο (vid)

Γνωρίζετε ποια είναι αυτά; 

21 τρόφιμα που δεν χρειάζεται να μπουν στο ψυγείο (vid)

Πολλά τρόφιμα προκειμένου να συντηρηθούν χρειάζονται ψυγείο. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά που θα πρέπει να μένουν εκτός, προκειμένου να διατηρήσουν τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες τους.

Ποια είναι αυτά:

Ντομάτες

Οι ντομάτες περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, δρουν προστατευτικά κατά του καρκίνου, ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου, βοηθούν στη μείωση της χοληστερίνης και ενισχύουν την σκελετική υγεία. Όσον αφορά τη συντήρησή τους, θα πρέπει να τις αφήνετε σε εκτός ψυγείου και σε δροσερό μέρος προκειμένου να μη χάσουν τη γεύση τους.

Πατάτες

Κι όμως αρκετοί τοποθετούν τις πατάτες στο ψυγείο, ειδικά το καλοκαίρι, προκειμένου να διατηρηθούν περισσότερο καιρό. Η υψηλή θερμοκρασία όμως μπορεί να επηρεάσει τη γεύση και την υφή της. Ο καλύτερος τρόπος για να τις αποθηκεύσετε είναι ένας δροσερός και ξηρός χώρος που να μην είναι εκτεθειμένος στο φως.

Μέλι

Σύμφωνα με τους ειδικούς το μέλι πρέπει να αποθηκεύεται σε θερμοκρασία δωματίου μέσα σε βάζο που είναι καλά κλεισμένο. Όταν το βάζετε στο ψυγείο σφίγγει και συχνά κρυσταλλώνει ( ανάλογα με την ποιότητά του).

Δείτε ποια άλλα τρόφιμα πρέπει να κρατάτε εκτός ψυγείου στο βίντεο που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved