Βίκυ Βολιώτη: Δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σαλόνι της

Η γνωστή ηθοποιός στόλισε με την κόρη της και δημοσίευσε φωτογραφία στο Instagram.

Βίκυ Βολιώτη: Δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σαλόνι της

H πιο ωραία εποχή του χρόνου πλησιάζει και οι περισσότεροι έχουν στολίσει το σπίτι τους περιμένοντας τις γιορτές.

Ειδικά φέτος που θα είναι διαφορετικές σε σχέση με άλλα χρόνια, η ανάγκη να αισθανθούμε καλύτερα είναι πιο μεγάλη.Μεταξύ των πολλών γνωστών Ελλήνων που στόλισαν και μας έδειξαν το δέντρος τους είναι και η Βίκυ Βολιώτη. Δεν αρκέστηκε όμως μόνο σε αυτό, Η ταλαντούχα ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της το πώς αισθάνεται αυτή την περίοδο που λόγω lockdown παραμένει σπίτι αλλά και πόσο σημαντικό είναι να χαρούμε τις γιορτές.


https://www.instagram.com/p/CIL3lqPLlHa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν ξερω πως είναι η δικη σας διάθεση σ´ αυτήν την δεύτερη καραντίνα, εμένα παντως έχει κάτι τρελλές μεταπτωσεις! Απ´ τα ψηλά στα χαμηλά και τούμπαλιν! Σήμερα είναι μια ωραία μέρα! Στολίσαμε! Γιατί μπορεί τα Χριστούγεννα φέτος να τα γιορτασουμε διαφορετικά από άλλες χρονιές όμως θα έρθουν και θα τα γιορτάσουμε! Οπως τους αξίζουν. Βάλτε λοιπόν παντού λαμπάκια και φωτιστε τον κόσμο γύρω σας και μεσα σας! #staysafe #staypositive #staystrong #stayhealthy #christmastree #christmasmood».

Η Βίκυ Βολιώτη είναι από τις ηθοποιούς που διατηρεί ένα αρκετά χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή και οι φορές που έχει ανεβάσει φωτογραφίες της Άννας στο Instagram, είναι ελάχιστες.

Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved