Γιώργος Χρανιώτης: Οι αστείες γκριμάτσες αγκαλιά με τον γιο του

Μπαμπάς και γιος κάνουν τα ...δικά τους.

Γιώργος Χρανιώτης: Οι αστείες γκριμάτσες αγκαλιά με τον γιο του

Για τον Γιώργο Χρανιώτη οι στιγμές που περνά με τον γιο του, είναι ξεχωριστές.

Η πατρότητα είναι μια μοναδική εμπειρία που βιώνει και προσπαθεί να την απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί. Από την ημέρα της γέννησης του παιδιού του μέχρι και τώρα, απολαμβάνει να φροντίζει τον γιο του και να βοηθά την σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα με όποιο τρόπο μπορεί.

Η πιο ουσιαστική βοήθεια για μια μαμά είναι όταν μπορεί να της κρατήσει κάποιος το μωρό για να κάνει ένα μπάνιο με την ησυχία της ή να κοιμηθεί για λίγο χωρίς να έχει την έννοια του.

Και ο Γιώργος Χρανιώτης είναι από τους μπαμπάδες που το κάνουν. Έχει ξενυχτήσει μαζί της όταν ο μικρός δεν είχε διάθεση για ύπνο αλλά και τον έχει κρατήσει μόνος του προκειμένου η Γεωργία Αβασκαντήρα να ξεκουραστεί.

Αυτό συνέβη και τις προάλλες.

xraniotis1

Ανέβασε μάλιστα ένα πολύ χαριτωμένο ολιγόλεπτο στιγμιότυπο στο οποίο έχει αγκαλιά τον γιο του και κάνει διάφορες γκριμάτσες.Γράφει μάλιστα: «Η μαμά χρειάζεται ύπνο».



Ο γνωστός ηθοποιός ουκ ολίγες φορές έχει εκφράσει τα συναισθήματά του για την πατρότητα αλλά και για την σύζυγό του και έχει δημοσιεύσει αρκετές τρυφερές στιγμές με τον γιο τους. Μερικές από αυτές μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved