Ελένη Χατζίδου: Το χειμωνιάτικο φαγητό που μαγείρεψε για τον σύζυγό της

Ο Ετεοκλής Παύλου ενθουσιάστηκε.

Ελένη Χατζίδου: Το χειμωνιάτικο φαγητό που μαγείρεψε για τον σύζυγό της

Στην Ελένη Χατζίδου αρέσει να φροντίζει την οικογένειά της. Τώρα μάλιστα που λόγω lockdown δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις που να την κρατούν μακριά από το σπίτι, έχει το χρόνο να κάνει πολλά πράγματα.

Εκτός από το να ασχολείται με την μοναχοκόρη της, Μελίτα, της αρέσει και να μαγειρεύει. Τις προάλλες λοιπόν έφτιαξε μια βελουτέ κολοκυθόσουπα που ξετρέλανε τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου ο οποίος μάλιστα πόσταρε σε Insta Story φωτογραφία του φαγητού.

eteoklis xatzidou

Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε τη συνταγή με τους followers της. Αν θέλετε να φτιάξετε την κολοκυθόσουπα θα χρειαστείτε:

Υλικά

Κολοκύθα
κρεμμύδι
λίγο σπανάκι
καρότο
1 κολοκυθάκι
ελαιόλαδο
κύβο κοτόπουλου
κρέμα γάλακτος light

Εκτέλεση

Βάζετε τα λαχανικά στην κατσαρόλα, προσθέτετε νερό μέχρι λίγο πριν τα σκεπάσει όλα και μόλις βράσει, χαμηλώνετε τη φωτιά. Τα αφήνετε για 25 λεπτά με 30, λιώνετε με το μπλέντερ χειρός μέχρι να φίνει βελουτέ, και μετά προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, τζίτζερ.Ο Ετεοκλής όπως σημείωσε βάζει ταμπάσκο, ενώ η ίδια καμιά φορά λάδι τρούφας, ανάλογα τα κέφια. Κρέμα γάλακτος για να δέσει καλύτερα. Εναλλακτικά μπορείτε να βάλλετε γιαούρτι.

Το ζευγάρι είναι από τα πιο ευτυχισμένα του χώρου και συχνά μοιράζονται στιγμές με την κόρη τους στο Instagram. Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved