H τρυφερή φώτο της Τζένης Καζάκου με τον πατέρα της (pics)

Μια υπέροχη και τρυφερή φωτογραφία δημοσίευσε η Τζένη Καζάκου παρέα με τον πατέρα της Κωνσταντίνο Καζάκο.

H τρυφερή φώτο της Τζένης Καζάκου με τον πατέρα της (pics)

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει μεγάλη αδυναμία στη μεγάλη του κόρη, από τον πρώτο του γάμο με την Τάνια Τρύπη. Έχουν μία τρυφερή σχέση και είναι πολύ κοντά ως μπαμπάς με κόρη.

Αυτό φαίνεται όχι μόνο από τις αναρτήσεις του ίδιου (όταν δημοσιεύει φωτογραφίες με την κόρη του) αλλά και από της αναρτήσεις της Τζένης Καζάκου.

Το απόγευμα της Δευτέρας (7/12), η Τζένη δημοσίευσε μια αρκετά τρυφερή φωτογραφία με τον πατέρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας: "Χαμόγελα γεμάτα αγάπη ?."


https://www.instagram.com/p/CIfhXN4l9tv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή. Ένα από αυτά ήταν και της Τάνιας Τρύπη που έγραψε:

kazakos tripi

Τι ξέρουμε για την Τζένη Καζάκου

Η Τζένη Καζάκου, είναι μόλις 20 ετών και όνειρό της είναι να γίνει μια μέρα ηθοποιός και να κατακτήσει τον καλλιτεχνικό κόσμο. Εξάλλου το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Τα γονίδια υπάρχουν όχι μόνο από τους γονείς της αλλά από τον παππού της Κώστα Καζάκο και φυσικά από τη γιαγιά της, την αξέχαστη σε όλους, Τζένη Καρέζη, που όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά της. "Κάτι" από το βλέμμα της και "κάτι" από το υπέροχο χαμόγελό της.

Οι φωτογραφίες μπαμπά και κόρης

Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει τόσο ο Κωνσταντίνος Καζάκος όσο και η Τζένη Καζάκου στο Instagram, πολλές. Και όλες δείχνουν την αγάπη και την αδυναμία που έχει ο ένας στον άλλο.

Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved