Ετεοκλής Παύλου: Αυτή η φωτογραφία της κόρης του θα σας συγκινήσει

Η ανάρτησή του έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Ετεοκλής Παύλου: Αυτή η φωτογραφία της κόρης του θα σας συγκινήσει

Ο Ετεοκλής Παύλου δημοσίευσε μια φωτογραφία και κατάφερε να συγκινήσει το διαδίκτυο.

Ο γνωστός personal trainer με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων Με Αναπηρία, θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει την αναπηρία του ως ανικανότητα.

Ο σύζυγος της Ελένη Χατζίδου έχει μιλήσει για το πώς έχασε το πόδι του. Ο ακρωτηριασμός του δεξιού άκρου, δεν τον πτόησε όμως, αντίθετα τον έκανε πιο δυνατό. «Όταν έρθεις κοντά με τον θάνατο, αυτή την παγωμάρα και το κρύο του θανάτου, ότι εδώ τελειώνει η ζωή σου, δεν θα την ξεχάσεις ποτέ, αφού τελικά κερδίσεις τη μάχη και επιζήσεις.Δεν νομίζω ότι με τις δικές μου πλάτες άντεξα αυτό τον αγώνα, ούτε τις μνήμες, αλλά μόνο με την πίστη μου και τη βοήθεια του Θεού. Όποιος έχει έρθει κοντά στον θάνατο και ο Θεός τού δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία για να ζήσει δεν έχει χάσει, αλλά έχει κερδίσει το πραγματικό νήμα της ζωής», είχε πει σε συνέντευξή του στο Enjoy.

Χθες, λοιπόν έκανε μια ανάρτηση που συγκίνησε πολύ κόσμο. Στη φωτογραφία βλέπουμε την κόρη του Μελίτα- Δήμητρα να παίζει με το τεχνητό πρόσθετο πόδι του και τον ίδιο να σχολιάζει : «I choose not to place “DIS”, in my ability.”“3/12 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ”#worlddisabilityday».


https://www.instagram.com/p/CIVtZSzlnez/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ελένη Χατζίδου μέσα από τις αναρτήσεις και τις συνεντεύξεις της έχει μιλήσει για την ψυχική δύναμη του συντρόφου της και όπως έχει πει, νιώθει απέραντη χαρά και ευτυχία που είναι μαζί και κατάφεραν να αποκτήσουν την κόρη τους.

Δείτε όμορφες οικογενειακές στιγμές του ζευγαριού στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved