Μαριέττα Χρουσαλά: Δείτε τι κάνει στο σπίτι με τα παιδιά εν μέσω lockdown

Αναζητά τρόπους να περάσει καλά με την οικογένειά της.

Μαριέττα Χρουσαλά: Δείτε τι κάνει στο σπίτι με τα παιδιά εν μέσω lockdown

Το lockdown συνεχίζεται και όλοι αναμένουμε τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν, ει δυνατόν σύντομα.

Μέχρι τότε, παραμένουμε σπίτι περιορίζοντας τις μετακινήσεις μας στο ελάχιστο. Και παρότι η δεύτερη καραντίνα είναι για πολλούς αρκετά διαφορετική από την πρώτη, το βέβαιο είναι ότι οι ώρες που είμαστε στο σπίτι είναι πολλές.Μοιραία αναζητάμε να κάνουμε πράγματα για να μη βαριόμαστε όχι εμείς αλλά και τα παιδιά.

Εξαίρεση δεν αποτελεί ούτε η Μαριέττα Χρουσαλά.Η γνωστή μαμά αφού στόλισε ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό δέντρο, είπε να φτιάξει και μπισκότα!

marieta

Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή το lockdown οι αναρτήσεις των Ελλήνων celebrities από την κουζίνα τους δεν ήταν τόσες πολλές όσες στη πρώτη καραντίνα. ¨η τουλάχιστον δεν δημοσίευσαν τις δημιουργίες τους. Η Μαριέττα Χρουσαλά λοιπόν έφτιαξε cookies αλλά μάλλον το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε.

Και επειδή ο χρόνος είναι άφθονος, όταν τα παιδιά της τελειώνουν τα διαβάσματα, το « ρίχνουν» στα επιτραπέζια, ή στήνουν σκηνή στο σαλόνι και αυτοσχεδιάζουν.

Είπαμε, όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες. Όταν όμως υπάρχει διάθεση όλο και κάποιο τρόπο θα βρούμε να περάσουμε καλά με τα παιδιά μας. Αυτό κάνει και η γνωστή παρουσιάστρια.

Δείτε τι δημοσίευσε στο Instagram στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved