Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε τι έφτιαξε με τις κόρες της για τις γιορτές

O στολισμός του δέντρου...συνεχίζεται.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε τι έφτιαξε με τις κόρες της για τις γιορτές

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα Σαββακοκύριακα που είναι πιο χαλαρά για όλη την οικογένεια, ασχολείται με διάφορα πράγματα στο σπίτι .

Ειδικά αυτή την περίοδο που μετράμε αντίστροφα για τις γιορτές αλλά περνάμε χρόνο στο σπίτι λόγω του lockdown, θέλει να απασχολεί με δημιουργικό τρόπο τα παιδιά της. Όπως είχε γράψει σε ένα πρόσφατο ποστ της, «τώρα που περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, είναι πολύ εύκολο να απορροφηθούμε μπροστά σε μία οθόνη. Για να ακονίσετε τα δημιουργικά μυαλουδάκια των παιδιών σας, αφήστε στην άκρη τις ηλεκτρονικές συσκευές και δοκιμάστε μαζί μία δημιουργική δραστηριότητα. Χρόνος με την οικογένειά μας, αμέτρητες ζωγραφιές για τις γιορτές που κοντοζυγώνουν».

tsimtsili

Έτσι, εκτός από ζωγραφική, που αρέσει στη Νάγια και τη Μαίρη, την περίοδο αυτή η γνωστή παρουσιάστρια φτιάχνει μαζί τους και homemade στολίδια για το δέντρο που έχουν στολίσει από το Νοέμβριο. Είναι ίσως από τις πιο δημιουργικές αλλά και ευχάριστες δραστηριότητες για ένα παιδί καθώς φτιάχνει κάτι και το βλέπει να κοσμεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο ή άλλο σημείο του σπιτιού.

Τι έφτιαξε λοιπόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή; Όπως μας έδειξε μετέτρεψε ένα κουκουνάρι σε στολίδι για το δέντρο.

stanatina stolidia


Μια απλή αλλά και πολύ όμορφη ιδέα που όλοι μπορείτε να την υιοθετήσετε αφού με μερικά κουκουνάρια και λίγη χρυσόσκονη θα ανανεώσετε τα στολίδια του δέντρου σας.

Δείτε πώς στόλισε το δέντρο η γνωστή παρουσιάστρια με τις κόρες της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved