
Τζένη Θεωνά - Δήμος Αναστασιάδης: «Μετακίνηση 6» με τον γιο τους (pics)
Ο μικρός Αρίωνας έχει μεγαλώσει πολύ και λέει τις πρώτες του λεξούλες.

Το ζευγάρι καλλιτεχνών έστειλε μήνυμα στο 13033 και απόλαυσε μία βόλτα με το γιο του στο πάρκο κοντά στο σπίτι τους.
Το αγοράκι γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2019 όπως όλα τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία, μεγαλώνει πολύ γρήγορα και διψά για περιπέτειες και εξερευνήσεις. Στη βόλτα τους δε σταμάτησε να παρατηρεί, ενώ όπως αποκάλυψε η Τζένη Θεωνά στην ανάρτησή της, ο μικρός Αρίωνας λέει τις πρώτες του λέξεις: ""Πουάκι" μονολόγησε".
Την ίδια μέρα, ένα στιγμιότυπο από την εξόρμησή τους ανέβασε και ο Δήμος Αναστασιάδης. Ο διάσημος μπαμπάς κρατάει τον γιο του στην αγκαλιά του και σχολιάζει:
"Κράτα με να σου δείξω τον κόσμο.#myson #myboy #myfamily"
Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης αναρτούν συχνά φωτογραφίες του γιου τους στα social media και μας δείχνουν τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν μαζί, αλλά και τα κατορθώματά του.
Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.