Μαντώ Γαστεράτου: Δείτε τι έχει στο σαλόνι για να παίζει ο γιος της

Αυτό θα πει παιχνίδι!

Μαντώ Γαστεράτου: Δείτε τι έχει στο σαλόνι για να παίζει ο γιος της

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι από τις πιο χαρούμενες νέες μαμάδες του Instagram και αυτό γίνεται αντιληπτό σε κάθε ποστ που αφορά τον γιο της.

Ο μικρός Γιώργος, που θα γίνει ενός έτους στις 6 Ιανουαρίου, αποτελεί το επίκεντρο της ζωής της και απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί του.Συχνά ανεβάζει insta stories με τα παιχνίδια που κάνουν και τις αγκαλιές οι οποίες είναι φυσικά οι καλύτερες σε αυτή την ηλικία.

Φέτος θα γιορτάσουν τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί και παρότι ο κορονοϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω, η γνωστή παρουσιάστρια δεν πτοείται και σκοπεύει να τα περάσει όσο καλύτερα μπορεί με την οικογένειά της.Φυσικά στόλισε και φρόντισε να υπάρχει μια γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι ενώ έβγαλε και την πρώτη γιορτινή φωτογραφία καθώς φόρεσε τη στολή του Άγιου Βασίλη και ο γιος της το σκούφο του.


https://www.instagram.com/p/CHvBcVfrKta/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκείνο όμως που πραγματικά μας εντυπωσίασε ήταν το insta story που έκανε και μας έδειξε το φουσκωτό ρινγκ που έχει βάλει στο σαλόνι του σπιτιού της για να παίζει ο Γιώργος.

mado gasteratou paidi

Μη μας πείτε ότι δεν είναι εντυπωσιακό!

Και επειδή ο γιος της δεν διακρίνεται καθαρά μέσα στο ρινγκ ( γιατί είναι μέσα) μπορείτε να τον δείτε σε άλλες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει η μαμά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved