Οι γιοι γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας έσπασαν την πόρτα του δωματίου

Ακόμα και η ίδια απορεί πώς τα κατάφεραν.

Οι γιοι γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας έσπασαν την πόρτα του δωματίου

Η γνωστή Ελληνίδα μαμά, που μετά τη γέννηση των παιδιών της έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμά τους, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τους γιους της, τον Ανδρέα και τον Αλέξανδρο- Παναγιώτη, με τους οποίους περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας της. Τα δύο αγόρια φαίνεται ότι είναι αρκετά ζωηρά αν κρίνουμε από το ποστ που έκανε η μαμά τους, με τον έναν από τους γιους της να στέκεται δίπλα σε μια πόρτα που δεν είναι στη θέση της!

« Αυτό θέλω να καταλάβω. Πώς τα κατάφεραν και έσπασαν την πόρτα…», σχολίασε η Χριστίνα Αλούπη.

aloupi xristina gioi

Η επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μετά από αρκετό καιρό στη χώρα μας, επέστρεψε στην Αμερική όπου ζει μόνιμα, τον προηγούμενο μήνα. Ωστόσο, επιθυμεί να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα. «Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση γιατί θέλουμε να είμαστε μαζί ως οικογένεια. Για να είμαστε, όμως, μαζί ως οικογένεια πρέπει να επιστρέψουμε στην Αμερική, επειδή εκεί είναι η δουλειά του Κώστα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα. Μου έχει στοιχίσει ψυχολογικά αυτή η αβεβαιότητα του αύριο», είχε πει χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή Happy Day.

Στην Αμερική η ζωή της περιστρέφεται γύρω από τους γιους της και κάνει ότι περνά από το χέρι της να έχουν μια όμορφη καθημερινότητα. Πάρτε μια γεύση από αυτή, μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved