Γιώργος Χρανιώτης: Δείτε πώς φωτογράφισε τη γυναίκα του με τον γιο τους

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία. 

Γιώργος Χρανιώτης: Δείτε πώς φωτογράφισε τη γυναίκα του με τον γιο τους

Ο Γιώργος Χρανιώτης ανήκει στους μπαμπάδες που απολαμβάνουν την πατρότητα με όλο τους το είναι.

Από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος του, μοιράζεται στο Instagram φωτογραφίες μαζί του αλλά και πολλές πολλές σκέψεις και συναισθήματα που βιώνει βλέποντάς τον να μεγαλώνει.Όπως σε αυτό το ποστ που τον κρατά στον ώμο του γράφοντας για τη δύναμη της αγάπης.


https://www.instagram.com/p/CEtSoj2n-a4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


«This is my rifle.This is my gun Το πιο ισχυρό όπλο στον κόσμο είναι η αγάπη.Και γώ έχω την αγάπη επ ώμου.Μ αυτόν τον εξοπλισμό δεν φοβάμαι απολύτως τίποτα,αντιθέτως ονειρεύομαι,ελπίζω και χαίρομαι χωρίς προφανή λόγο.Σε βάζω στο ώμο μου και θεραπεύομαι,στρίβω λίγο το κεφάλι σε μυρίζω και ανασταίνομαι,σε σηκώνω ψηλά και σε κοιτάζω κι αν μου χαμογελάσεις,αρχίζουν όλα και τελειώνουν ταυτόχρονα.Εσύ είσαι η καραμπίνα μου.εσύ είσαι τ όπλο μου.Κι όταν πυροβολώ δεν εκτοξεύονται σφαίρες,αλλά αστείρευτη,αγνή,χρωματιστή και συμπαγής ΑΓΑΠΗ.»

Οι εκδηλώσεις λατρείας και αγάπης δεν περιορίζονται όμως μόνο στο γιο του. Ουκ ολίγες φορές έχει εκφράσει τα συναισθήματά του για την σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα και ακόμα περισσότερες φορές την έχει φωτογραφίσει σε τρυφερές στιγμές με τον γιο τους.

Η πιο πρόσφατη είναι αυτή που θα δείτε παρακάτω: η γυναίκα του κοιμίζει τον γιο τους και εκείνος απαθανατίζει τη στιγμή.

xraniotis

Αν θέλετε να δείτε κι άλλες όμορφες φωτογραφίες του μικρού που κατά καιρούς δημοσιεύει ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν έχετε παρά να δείτε την gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved