Δούκισσα Νομικού: Οι φανταστικές κατασκευές που έφτιαξε για τα παιδιά της

H Δούκισσα Νομικού είχε δημιουργικές ανησυχίες.

Δούκισσα Νομικού: Οι φανταστικές κατασκευές που έφτιαξε για τα παιδιά της

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και παρά το lockdown, η ψυχολογία όλων μας αρχίζει να αλλάζει. Λίγο το στολισμένο σπίτι, λίγο τα γλυκά που αρχίζουμε να φτιάχνουμε, λίγο η προσμονή για τις γιορτές έστω κι αν είναι διαφορετικές, βοηθούν να αισθανθούμε καλύτερα.

Και επειδή οι γιορτές είναι πρωτίστως σημαντικές για τα παιδιά, οι γονείς κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να νιώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων

Αυτό ακριβώς θέλει και η Δούκισσα Νομικού για τον γιο και τη κόρη της: να έχουν όμορφες αναμνήσεις από τα φετινά Χριστούγεννα. Στόλισε λοιπόν και η ίδια νωρίτερα από κάθε άλλη φορά και μάλιστα φρόντισε να υπάρχουν στολίδια με τα ονόματά τους: Σάββα και Αναστασία.

nomikou

Ως γνωστόν η όμορφη παρουσιάστρια, έχει αφιερωθεί τα τελευταία χρόνια στην ανατροφή των παιδιών της καθώς ήθελε να είναι μαζί τους κάθε λεπτό. Από τα στιγμιότυπα μάλιστα που μοιράζεται στο Instagram με τα παιδιά της δείχνει τόσο ευτυχισμένη που μπορεί να είναι μαζί τους και να κάνει απλά καθημερινά πράγματα, όπως βόλτες με το ποδηλατάκι τους ή να παίζουν στο σπίτι.


https://www.instagram.com/p/CHpmVHUHnNU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και επειδή όπως είπαμε αρκετά συχνά ανεβάζει στιγμές από την καθημερινότητά της, σε Insta Story μας έδειξε τις όμορφες κατασκευές που έκανε για τα παιδιά της μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved