Ιωάννα Παππά: Βόλτα με τον γιο της στο κέντρο της Αθήνας (pics)

Η ηθοποιός φόρεσε τη μάσκα της, έστειλε 6 στο 13033 και απόλαυσε έναν περίπατο με τον γιο της στην Πλάκα.

Ιωάννα Παππά: Βόλτα με τον γιο της στο κέντρο της Αθήνας (pics)

Η Ιωάννα Παππά είναι από τους ηθοποιούς που διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά στην προσωπική της ζωή. Αν και ενεργή στα social media, οι περισσότερες αναρτήσεις της αφορούν τη δουλειά της και τις συμμετοχές της σε θεατρικές παραστάσεις και ταινίες.

Η καλλιτέχνης έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 2 Αυγούστου του 2019, οι φωτογραφίες όμως που έχει δημοσιεύσει με τον γιο της είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

Τον περασμένο Αύγουστο, λίγο μετά τα πρώτα γενέθλια του γιου της, η ηθοποιός δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία όπου μπορούσαμε να διακρύνουμε τα χαρακτηριστικά του μικρούλη λίγο καλύτερα.

Το αγοράκι φορούσε τότε γυαλιά ηλίου, όμως είναι εμφανές ότι έχει τη μυτούλα και τα χειλάκια της όμορφης μαμάς του.


https://www.instagram.com/p/CD_QEkMJTMJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βόλτα εν μέσω καραντίνας

Τις τελευταίες εβδομάδες βρισκόμαστε σε καθεστώς καραντίνας, η διάσημη μαμά όμως δεν παραλείπει να κάνει βόλτες με τον γιο της ώστε τόσο εκείνη, όσο και ο μικρούλης, να αλλάζουν παραστάσεις και να παίρνουν τον αέρα τους.

Πριν από μερικές μέρες η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο της από την βόλτα που έκαναν στο κέντρο της Αθήνας. Η διάσημη μαμά φοράει τη μάσκα της και ποζάρει με τον γιο της στον φωτογραφικό φακό στην Πλάκα.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί, μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του γιου της διάσημης μαμάς.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @ioannapappa11

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved