Λένα Παπαληγούρα: Ο γιος της είχε γενέθλια - Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα

Ο μικρός Αναστάσης έγινε 2 ετών και η μαμά του δημοσίευσε την τούρτα των γενεθλίων του.

Λένα Παπαληγούρα: Ο γιος της είχε γενέθλια - Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα

Φέτος η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους και περισσότερο για τα παιδιά που έχασαν όλα εκείνα που τα έκαναν χαρούμενα. Σχολείο, φίλους, βόλτα στην παιδική χαρά και πάρτι. Τα πάρτι που καρτερούσαν με λαχτάρα για να διασκεδάσουν είτε στο σπίτι, είτε κάπου έξω με τους φίλους τους.

Τα μεγαλύτερα αντιλαμβάνονται τον λόγο που δεν μπορούν τα ίδια να κάνουν ένα πάρτι για να χαρούν με τους φίλους τους, τα μικρότερα όχι, γι' αυτό και οι γονείς κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μην "φύγουν" έτσι τα γενέθλιά τους αυτή τη χρονιά.

Μέσα σε αυτούς τους γονείς είναι και η ταλαντούχα ηθοποιός, Λένα Παπαληγούρα που πριν μερικές μέρες γιόρτασε οικογενειακά τα δεύτερα γενέθλια του γιου της Αναστάση με αυτή την όμορφη τούρτα.


https://www.instagram.com/p/CH7yL_SF1XW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"22/11 ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ #happybirthday
#birthdayboy #specialday #2yearsold #precioushands #loveofmylife #staysafe #staytogether", σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία και οι ευχές των διαδικτυακών της φίλων και συναδέλφων, έπεσαν βροχή.

Η γνωστή ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της, Άκη Πάντο, εκτός από τον Αναστάση έχουν ακόμη έναν γιο. Τον 6 μηνών, Αντώνη.

«Ανήμερα της γιορτής μου και της Παγκόσμιας Ημέρας Πολιτισμού ήρθε στον κόσμο ο μικρός μας Αντώνης. Ευχαριστούμε το μαιευτήριο Ρέα και φυσικά τον υπέροχο γιατρό μας Περικλή Παπαχριστόδουλο. Δεύτερη φορά που φεύγουμε από εδώ πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας...», είχε γράψει τότε κάτω από την ανάρτησή της η Λένα Παπαληγούρα, ευχαριστώντας έτσι τον γιατρό της και αποκαλύπτοντας μας ταυτόχρονα ότι ο δεύτερος γιος της θα πάρει το όνομα, Αντώνης.


https://www.instagram.com/p/CAnCkpNFIrz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε στη gallery που ακολουθεί σπάνιες στιγμές από την καθημερινότητα της οικογένειάς της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved