Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι έχεις κάνει λάθος επιλογή συντρόφου

Δώσε προσοχή!

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι έχεις κάνει λάθος επιλογή συντρόφου

Στους περισσότερους ανθρώπους έχει συμβεί να είναι μαζί με έναν/μια σύντροφο που, παρά την αμοιβαία έλξη, η κατάληξη δεν ήταν αυτή που ήθελαν ή είχαν ονειρευτεί, αφού αποδείχτηκε μια εντελώς λανθασμένη επιλογή.

Αν αναρωτιέσαι γιατί να εμφανιστεί ένας τέτοιος άνθρωπος στη ζωή σου, η απάντηση είναι για να πάρεις ένα πολύτιμο μάθημα, που θα σε προετοιμάσει, ώστε να μπορέσεις να διακρίνεις τον αληθινό «άνθρωπό» σου από τον ψεύτικο, όπου μαζί του θα εξελιχθείς και σε συναισθηματικό και σε πνευματικό επίπεδο!

Πάντως το σύμπαν, για να μας προστατεύσει, μας στέλνει κάποια προειδοποιητικά μηνύματα, που συνήθως αγνοούμε.

Παρακάτω θα διαβάσεις τα 4 βασικά σημάδια, ώστε να πάρεις τις ανάλογες προφυλάξεις:

1. Η ενέργειά σου μειώνεται συνεχώς

Αυτό είναι το πρώτο σημάδι, το οποίο είναι το… καμπανάκι κινδύνου. Το πραγματικό σου έτερο ήμισυ θα έπρεπε να σε τροφοδοτεί συνεχώς με ενέργεια και σε αναζωογονεί. Όχι να σε εξαντλεί, ούτε σε αφήνει στραγγισμένο/η, αποπροσανατολισμένο/η και κουρασμένο. Να μην σου δημιουργεί ανησυχία ούτε αμφιβολίες και πάντα να σε κάνει να αισθάνεσαι πληρότητα και ζεστασιά.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί»! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ.

2. Αναποδιές κι εμπόδια κατά την πρώτη σας συνάντηση

Σου έσκασε το λάστιχο ή έπαθε βλάβη το αυτοκίνητό σου, χύθηκε ο καφές πάνω σου, έσπασες ένα ποτήρι ή μαθαίνεις ένα δυσάρεστο νέο; Οτιδήποτε συμβαίνει...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved